Vantaan kouluampumisen aktiivinen tutkinta jatkuu poliisissa

NordenBladet — Eilen aamulla Vantaan Viertolassa tapahtuneen kouluampumisen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa.Tutkintatoimet jatkuvat muun muassa teknisellä tutkinnalla sekä useiden henkilöiden kuulemisilla.Poliisi selvittää aktiivisesti myös teon motiivia. Poliisilla on alustava käsitys teon motiivista, mutta tutkinnallisista syistä sitä ei voida vielä vahvistaa.Sosiaalisessa median eri kanavissa liikkuu tapahtuneesta paljon erilaista, osittain virheellistäkin tietoa. Poliisi haluaa edelleen muistuttaa, että virheellisen tiedon levittäminen somessa on rikos. Kunnioitetaan myös uhrien omaisia ja läheisiä.Poliisi vahvistaa, että rikokseen tekoon epäiltyä henkilöä päästiin kuulemaan jo eilen ja hän on kuulustelussa myöntänyt teon. Epäillyn kiinniottotilanteessa poliisin haltuun ottama ase on revolverimallinen käsiase. Epäilty on suomen kansalainen.Poliisi vahvistaa myös, että kouluampumisessa menehtynyt henkilö on poika. Kaksi vakavasti loukkaantunutta henkilöä ovat tyttöjä, jotka molemmat ovat edelleen sairaalahoidossa. Menehtynyt poika on suomen kansalainen ja sairaalahoidossa olevista työistä toinen on suomen ja kosovon kaksoiskansalainen ja toinen tytöistä suomen kansalainen.Tapahtumaan liittyviä tietoja ja vihjeitä pyydetään edelleen lähettämään poliisin sähköpostiosoitteeseen  vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi  

Eilen aamulla Vantaan Viertolassa tapahtuneen kouluampumisen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa.

Tutkintatoimet jatkuvat muun muassa teknisellä tutkinnalla sekä useiden henkilöiden kuulemisilla.

Poliisi selvittää aktiivisesti myös teon motiivia. Poliisilla on alustava käsitys teon motiivista, mutta tutkinnallisista syistä sitä ei voida vielä vahvistaa.

Sosiaalisessa median eri kanavissa liikkuu tapahtuneesta paljon erilaista, osittain virheellistäkin tietoa. Poliisi haluaa edelleen muistuttaa, että virheellisen tiedon levittäminen somessa on rikos. Kunnioitetaan myös uhrien omaisia ja läheisiä.

Poliisi vahvistaa, että rikokseen tekoon epäiltyä henkilöä päästiin kuulemaan jo eilen ja hän on kuulustelussa myöntänyt teon. Epäillyn kiinniottotilanteessa poliisin haltuun ottama ase on revolverimallinen käsiase. Epäilty on suomen kansalainen.

Poliisi vahvistaa myös, että kouluampumisessa menehtynyt henkilö on poika. Kaksi vakavasti loukkaantunutta henkilöä ovat tyttöjä, jotka molemmat ovat edelleen sairaalahoidossa. Menehtynyt poika on suomen kansalainen ja sairaalahoidossa olevista työistä toinen on suomen ja kosovon kaksoiskansalainen ja toinen tytöistä suomen kansalainen.

Tapahtumaan liittyviä tietoja ja vihjeitä pyydetään edelleen lähettämään poliisin sähköpostiosoitteeseen  vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory