Vantaan Viertolassa varhain aamulla tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee

NordenBladet — Vantaan Viertolan koulussa, Jokirannan toimipisteessä tänään 2.4.2024 aamuyhdeksältä tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.- Ampumavälikohtauksen osalliset ovat kaikki kuudesluokkalaisia. Yksi uhreista menehtyi tapahtumapaikalla, kaksi uhreista toimitettiin sairaalahoitoon. Molempien sairaalaan toimittujen uhrien vammat ovat erittäin vakavia, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Särkkä.Poliisi on päässyt kuulemaan rikolliseen tekoon epäiltyä. Tutkinta jatkuu tulevina päivinä osallisten sekä silminnäkijöiden kuulemisilla.  Poliisi on tehnyt koululla teknistä tutkintaa, joka jatkuu myös huomenna.- Poliisi selvittää muun muassa teon motiivia sekä tapahtuneeseen johtaneita syitä, Särkkä jatkaa.Vantaan kaupunki on tiedottanut asiasta omilla verrkosivuillaan. Tiedotteeseen on koottu lapsille, nuorille ja aikuisille kriisiapua tarjoavat tahot. Ampumavälikohtaus Viertolan koululla 2.4. – tukea saatavilla lapsille, nuorille ja huoltajille  | Vantaa- Tiedotamme asiasta lisää huomenna 3.4.2024 kello 14 mennessä, sanoo Särkkä. 

Vantaan Viertolan koulussa, Jokirannan toimipisteessä tänään 2.4.2024 aamuyhdeksältä tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.

– Ampumavälikohtauksen osalliset ovat kaikki kuudesluokkalaisia. Yksi uhreista menehtyi tapahtumapaikalla, kaksi uhreista toimitettiin sairaalahoitoon. Molempien sairaalaan toimittujen uhrien vammat ovat erittäin vakavia, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Särkkä.

Poliisi on päässyt kuulemaan rikolliseen tekoon epäiltyä. Tutkinta jatkuu tulevina päivinä osallisten sekä silminnäkijöiden kuulemisilla.  Poliisi on tehnyt koululla teknistä tutkintaa, joka jatkuu myös huomenna.

– Poliisi selvittää muun muassa teon motiivia sekä tapahtuneeseen johtaneita syitä, Särkkä jatkaa.
Vantaan kaupunki on tiedottanut asiasta omilla verrkosivuillaan. Tiedotteeseen on koottu lapsille, nuorille ja aikuisille kriisiapua tarjoavat tahot. Ampumavälikohtaus Viertolan koululla 2.4. – tukea saatavilla lapsille, nuorille ja huoltajille  | Vantaa

– Tiedotamme asiasta lisää huomenna 3.4.2024 kello 14 mennessä, sanoo Särkkä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory