Salon Perniöntiellä kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus

NordenBladet — Salossa Perniöntiellä Linnavuoren kohdalla sattui henkilöauton ja rekka-auton välinen nokkakolari tiistaiaamuna noin kello 09:00.Henkilöauton kuljettaja ajoi Perniöntietä kohti Saloa kun se oli tuntemattomasta syystä ajautunut  vastaantulevan kuorma-auton kaistalle. Molemmissa autoissa oli kyydissään vain kuljettajat. Yhteentörmäyksessä henkilöauton kuljettaja sai välittömästi surmansa. Rekka-auton kuljettaja loukkaantui lievästi.Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.Asiasta ei tiedoteta enempää.

Salossa Perniöntiellä Linnavuoren kohdalla sattui henkilöauton ja rekka-auton välinen nokkakolari tiistaiaamuna noin kello 09:00.

Henkilöauton kuljettaja ajoi Perniöntietä kohti Saloa kun se oli tuntemattomasta syystä ajautunut  vastaantulevan kuorma-auton kaistalle. Molemmissa autoissa oli kyydissään vain kuljettajat. Yhteentörmäyksessä henkilöauton kuljettaja sai välittömästi surmansa. Rekka-auton kuljettaja loukkaantui lievästi.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.

Asiasta ei tiedoteta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory