Pääsiäisenä oli havaittavissa kevään merkkejä liikenteessä

NordenBladet — Sisä-Suomen alueella poliisi valvoi pääsiäisen meno-ja paluuliikennettä.Poliisi valvoi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella myös pääsiäisen ajan liikennettä. -Ilmassa on selkeitä kevään merkkejä. Liikenteenvalvonta toi esiin sen, että nopeudet ovat nousussa talven liukkaiden kelien jäljiltä, toteaa komisario Tomi Koponen. 

Sisä-Suomen alueella poliisi valvoi pääsiäisen meno-ja paluuliikennettä.

Poliisi valvoi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella myös pääsiäisen ajan liikennettä. -Ilmassa on selkeitä kevään merkkejä. Liikenteenvalvonta toi esiin sen, että nopeudet ovat nousussa talven liukkaiden kelien jäljiltä, toteaa komisario Tomi Koponen. 

-Sisä-Suomen poliisin saldona pääsiäiseltä on kymmeniä määrättyjä ajokieltoja, jokunen rattijuopumus, useita kymmeniä sakkoja sekä paljon muita, vähäisempiä seuraamuksia. Liiallisten ajonopeuksien lisäksi huolta herätti se, että monet ajo-oikeuden menettäneistä olivat nuoria aikuisia, kertoo Koponen.

Pääsiäisen liikenne sujui valvontaa tehneiden poliisien näkemysten mukaan siltä osin hyvin, ettei vakavia kolareita tai suurempia jonoja syntynyt missään vaiheessa, vaikka liikennettä olikin paikoin runsaasti. -Poliisin näkyminen siellä, missä liikenne oli vilkkaimmillaan, rauhoitti varmasti menoa, jatkaa Koponen.

Koposen mukaan ajoradat olivat pääsiäisen ajan valtaosin erittäin hyvässä kunnossa ja keliolosuhteilla on varmasti ollut ajonopeuksia lisäävä vaikutus. 

Liikenteessä on aina syytä kuitenkin muistaa asetettujen rajoitusten noudattaminen, vaikka keliolosuhteet olisivatkin kunnossa. Tällä on vaikutusta niin omien havaintojen tekoon kuin myös muiden tienkäyttäjien ennakointiin.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory