Poliisi tutkii ampumista Vantaan Viertolan koululla

NordenBladet — Poliisi sai 2. huhtikuuta 2024 kello 9.08 hätäkeskuksen kautta tiedon, että Vantaalla Viertolan koululla oli ammuttu. Poliisin saaman tiedon mukaan paikalla oli kolme loukkaantunutta.Yksi ampumisen uhri menehtyi tapahtumapaikalla. Ampumisessa loukkaantui vakavasti kaksi henkilöä.Uhrit ovat 12-vuotiaita koulun oppilaita. Tarkempi tapahtumapaikka on Jokirannan koululla, joka on osa Viertolan koulua.Poliisin saavuttua koululle epäilty tekijä oli poistunut koulun alueelta. Poliisi otti epäillyn kiinni kello 10 Helsingin Siltamäestä. Epäilty on 12-vuotias Viertolan koulun oppilas. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Epäillyllä oli hallussa ampuma-ase. Epäilty on myöntänyt alustavassa puhutuksessa teon.Poliisi jatkaa tutkintaa paikan päällä. Mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 446 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Puhelimeen voi soittaa tänään 2. huhtikuuta kello 21 asti ja huomenna keskiviikkona kello 8-21.Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan kello 17. 

Poliisi sai 2. huhtikuuta 2024 kello 9.08 hätäkeskuksen kautta tiedon, että Vantaalla Viertolan koululla oli ammuttu. Poliisin saaman tiedon mukaan paikalla oli kolme loukkaantunutta.

Yksi ampumisen uhri menehtyi tapahtumapaikalla. Ampumisessa loukkaantui vakavasti kaksi henkilöä.

Uhrit ovat 12-vuotiaita koulun oppilaita. Tarkempi tapahtumapaikka on Jokirannan koululla, joka on osa Viertolan koulua.

Poliisin saavuttua koululle epäilty tekijä oli poistunut koulun alueelta. Poliisi otti epäillyn kiinni kello 10 Helsingin Siltamäestä. Epäilty on 12-vuotias Viertolan koulun oppilas. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Epäillyllä oli hallussa ampuma-ase. Epäilty on myöntänyt alustavassa puhutuksessa teon.

Poliisi jatkaa tutkintaa paikan päällä. Mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 446 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Puhelimeen voi soittaa tänään 2. huhtikuuta kello 21 asti ja huomenna keskiviikkona kello 8-21.

Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan kello 17. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory