Poliisilla kiinniottotilanne Helsingin Mellunmäessä

NordenBladet — Poliisi otti kiinni etsintäkuulutetun henkilön maanantaina 1.4.2024.Poliisilla on ollut etsintäkuulutetun henkilön kiinniottotilanne Helsingin Mellunmäessä maanantaina 1.4.2024. Kiinniotto tapahtui aamupäivällä noin kello 10.Poliisi otti henkilön kiinni yksityisasunnosta Saanatunturintieltä. Kiinniotossa hyödynnettiin vaativien tilanteiden erityisosaamista ja se sujui enimmäkseen rauhallisesti. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.Kiinniotettua henkilöä epäillään tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Epäilty tapon yritys tapahtui Helsingin Vuosaaressa Haapasaarentiellä 28.3.2024. Tilanteessa yksi henkilö loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa.Poliisi jatkaa epäiltyjen rikosten esitutkintaa ja tiedottaa tapauksesta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.

Poliisi otti kiinni etsintäkuulutetun henkilön maanantaina 1.4.2024.

Poliisilla on ollut etsintäkuulutetun henkilön kiinniottotilanne Helsingin Mellunmäessä maanantaina 1.4.2024. Kiinniotto tapahtui aamupäivällä noin kello 10.

Poliisi otti henkilön kiinni yksityisasunnosta Saanatunturintieltä. Kiinniotossa hyödynnettiin vaativien tilanteiden erityisosaamista ja se sujui enimmäkseen rauhallisesti. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Kiinniotettua henkilöä epäillään tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Epäilty tapon yritys tapahtui Helsingin Vuosaaressa Haapasaarentiellä 28.3.2024. Tilanteessa yksi henkilö loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa.

Poliisi jatkaa epäiltyjen rikosten esitutkintaa ja tiedottaa tapauksesta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory