Iäkäs mies menehtyi avantoon Porissa

NordenBladet — Iäkäs mies putosi jäihin ja menehtyi kalastaessaan Meri-Porin Pihlavanlahdella. Ilmoitus onnettomuudesta tuli puoli kuuden aikaan illalla.Ilmoitus asiasta tuli viranomaisille kun mieheen ei enää saatu yhteyttä.Tehtävälle hälytetyistä useista viranomaisista Rajavartiolaitoksen yksikkö löysi kadonneen nopeasti avannosta, mutta valitettavasti mitään ei enää ollut tehtävissä.Poliisi muistuttaa, että jäät voivat olla tällä hetkellä erittäin arvaamattomia. Tuntemattomalle alueelle jäällä ei enää ole syytä lähteä yksin, ilmoittamatta aikeistaan, ja varustautumatta hyvin – jos lainkaan.Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana, josta syystä siitä ei voida tiedottaa enempää.

Iäkäs mies putosi jäihin ja menehtyi kalastaessaan Meri-Porin Pihlavanlahdella. Ilmoitus onnettomuudesta tuli puoli kuuden aikaan illalla.

Ilmoitus asiasta tuli viranomaisille kun mieheen ei enää saatu yhteyttä.

Tehtävälle hälytetyistä useista viranomaisista Rajavartiolaitoksen yksikkö löysi kadonneen nopeasti avannosta, mutta valitettavasti mitään ei enää ollut tehtävissä.

Poliisi muistuttaa, että jäät voivat olla tällä hetkellä erittäin arvaamattomia. 

Tuntemattomalle alueelle jäällä ei enää ole syytä lähteä yksin, ilmoittamatta aikeistaan, ja varustautumatta hyvin – jos lainkaan.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana, josta syystä siitä ei voida tiedottaa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory