Sisä-Suomen poliisilaitoksen partioita valvoo pääsiäisliikennettä

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisilaitoksen partioita on tien päällä valvomassa pääsiäisen meno- ja paluuliikennettä. Pääsiäisen aikaan saattaa esiintyä ajoittaista ruuhkautumista ja matkan teko voi tämän seurauksena olla hieman tavanomaista verkkaisempaa.- Maltti on hyvä pitää mielessä, jos liikenne ruuhkautuu. Perille pääseminen aiottuun kohteeseen turvallisesti on tärkein asia matkan teossa, toteaa komisario Tomi Koponen Sisä-Suomen poliisilaitokselta. Valvontaa keskitetään vilkkaimmille tieosuuksille ja valvonnan keskiössä ovat ajonopeudet, ohitukset sekä ajoetäisyydet. -Oikeanlaisella ajoetäisyydellä matkan tekeminen on kuljettajallekin huomattavasti mielekkäämpää kun näkyvyys eteenpäin paranee ja muun liikenteen huomioimiseen jää enemmän aikaa. Useinkaan ohituksilla ei saavuteta mitään hyötyä oman matkan vauhdittamiseen. Jonossa ajettaessa ja ohittaessa vaihtuu ainoastaan edellä ajava ajoneuvo, sanoo Koponen. Matkan aikana on hyvä pitää tarpeen mukaan taukoja, jotta kuljettajan vireystila pysyy mahdollisimman hyvänä. Myös ajoneuvon kunto on hyvä tarkistaa ennen ajoon lähtöä. Muista täyttää tuulilasinpesunestesäiliö ennen matkaa ja tarvittaessa lisätä nestettä matkan aikana.Turvallista pääsiäistä!  

Sisä-Suomen poliisilaitoksen partioita on tien päällä valvomassa pääsiäisen meno- ja paluuliikennettä. Pääsiäisen aikaan saattaa esiintyä ajoittaista ruuhkautumista ja matkan teko voi tämän seurauksena olla hieman tavanomaista verkkaisempaa.

– Maltti on hyvä pitää mielessä, jos liikenne ruuhkautuu. Perille pääseminen aiottuun kohteeseen turvallisesti on tärkein asia matkan teossa, toteaa komisario Tomi Koponen Sisä-Suomen poliisilaitokselta. 

Valvontaa keskitetään vilkkaimmille tieosuuksille ja valvonnan keskiössä ovat ajonopeudet, ohitukset sekä ajoetäisyydet. -Oikeanlaisella ajoetäisyydellä matkan tekeminen on kuljettajallekin huomattavasti mielekkäämpää kun näkyvyys eteenpäin paranee ja muun liikenteen huomioimiseen jää enemmän aikaa. Useinkaan ohituksilla ei saavuteta mitään hyötyä oman matkan vauhdittamiseen. Jonossa ajettaessa ja ohittaessa vaihtuu ainoastaan edellä ajava ajoneuvo, sanoo Koponen. 

Matkan aikana on hyvä pitää tarpeen mukaan taukoja, jotta kuljettajan vireystila pysyy mahdollisimman hyvänä. Myös ajoneuvon kunto on hyvä tarkistaa ennen ajoon lähtöä. Muista täyttää tuulilasinpesunestesäiliö ennen matkaa ja tarvittaessa lisätä nestettä matkan aikana.

Turvallista pääsiäistä! 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory