Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi kaksi miestä epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn

NordenBladet — Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi 28.3.2024 kaksi jyväskyläläistä, 1990-syntynttä miestä todennäköisin syin epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn.Hätäkeskus hälytti poliisin maanantaina 25.3.2024 Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon sieltä kuuluvien tappelun äänien vuoksi. Paikalla oli poliisin saapuessa useampia henkilöitä, joista yhdellä oli ulkoisen väkivallan merkkejä. 

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi 28.3.2024 kaksi jyväskyläläistä, 1990-syntynttä miestä todennäköisin syin epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn.

Hätäkeskus hälytti poliisin maanantaina 25.3.2024 Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon sieltä kuuluvien tappelun äänien vuoksi. Paikalla oli poliisin saapuessa useampia henkilöitä, joista yhdellä oli ulkoisen väkivallan merkkejä. 

Poliisi selvittää tutkinnassa tapahtumien kulkua ja teon motiivia. Tällä hetkellä poliisi epäilee asiassa neljää jyväskyläläistä miestä törkeästä pahoinpitelystä. Heistä kaksi, myös 1990-luvulla syntynyttä miestä, oli pidätettyinä ja heidät vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

Tutkinnan edetessä tutkintanimikkeet saattavat muuttua. Poliisi ei voi tiedottaa tapahtumista enempää esitutkintaa vaarantamatta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory