Käräjäoikeus vangitsi kaksi miestä epäiltynä taposta Jyväskylässä

NordenBladet — Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään 28.3.2024 kaksi paikkakuntalaista miestä todennäköisin syin epäiltynä tappoon.Hätäkeskus hälytti poliisin ja ensihoidon 25.3.2024 aamuyöllä tehtävälle, kun Jyväskylän Seppälässä oli asunnosta löydetty noin 40-vuotias paikkakuntalainen mies elottomana. Uhri todettiin kuolleeksi ja poliisi epäilee asiassa henkirikosta, koska poliisi totesi vainajalla ulkoisen väkivallan merkkejä.

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään 28.3.2024 kaksi paikkakuntalaista miestä todennäköisin syin epäiltynä tappoon.

Hätäkeskus hälytti poliisin ja ensihoidon 25.3.2024 aamuyöllä tehtävälle, kun Jyväskylän Seppälässä oli asunnosta löydetty noin 40-vuotias paikkakuntalainen mies elottomana. Uhri todettiin kuolleeksi ja poliisi epäilee asiassa henkirikosta, koska poliisi totesi vainajalla ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisilla on ollut tapahtuman jälkeen useampia muitakin epäiltyjä kiinniotettuna, jotka on jo vapautettu. Heidän osuuttaan asiassa selvitellään, mutta heitä ei tällä hetkellä enää epäillä kuolemaan johtaneista tapahtumista. Poliisi selvittää tutkinnassa tapahtumien kulkua. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeet saattavat muuttua. Tässä vaiheessa esitutkintaa poliisi ei voi tiedottaa tapahtuneesta enempää. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory