Poliisi on ottanut kiinni perämoottoriosavarkauksista epäiltyjä henkilöitä

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni verekseltään osan järjestäytyneen rikollisorganisaation jäsenistä, joiden epäillään syyllistyneen talven ja alkukevään aikana lukuisiin perämoottoriosavarkauksiin Etelä-Suomessa.Kiinniotettujen henkilöiden jäljille päästiin poliisin omassa paljastavassa rikostutkinnassa sekä Tullin ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa tehdyllä yhteistyöllä. Kyseisten varkauksien rikoshyöty on satoja tuhansia euroja, joista osa on saatu takavarikoitua takaisin.Poliisi uskoo, että poliisin toimet rauhoittavat perämoottorien alaosien varkauksiin keskittyvän rikosilmiön kuluvalta vuodelta.

Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni verekseltään osan järjestäytyneen rikollisorganisaation jäsenistä, joiden epäillään syyllistyneen talven ja alkukevään aikana lukuisiin perämoottoriosavarkauksiin Etelä-Suomessa.

Kiinniotettujen henkilöiden jäljille päästiin poliisin omassa paljastavassa rikostutkinnassa sekä Tullin ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa tehdyllä yhteistyöllä. Kyseisten varkauksien rikoshyöty on satoja tuhansia euroja, joista osa on saatu takavarikoitua takaisin.

Poliisi uskoo, että poliisin toimet rauhoittavat perämoottorien alaosien varkauksiin keskittyvän rikosilmiön kuluvalta vuodelta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory