Jyväskylän Lohikoskentiellä tapahtui kaksi peltikolaria

NordenBladet — Tapahtuneet saivat alkunsa hätäkeskukseen 27.3.2024 hieman ennen kello 14 tulleesta ilmoituksesta, jonka mukaan Jyväskylän Lohikoskentiellä on liikennevaloissa risteyksessä pysähtyneenä henkilöautoPaikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisi. Tapahtumapaikalla ilmeni, että kolaria ei ollut tapahtunut vaan siellä tarvittiin ensihoidon apua.

Tapahtuneet saivat alkunsa hätäkeskukseen 27.3.2024 hieman ennen kello 14 tulleesta ilmoituksesta, jonka mukaan Jyväskylän Lohikoskentiellä on liikennevaloissa risteyksessä pysähtyneenä henkilöauto

Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisi. Tapahtumapaikalla ilmeni, että kolaria ei ollut tapahtunut vaan siellä tarvittiin ensihoidon apua.

Liikenne ruuhkautui risteysalueella ja autot lähtivät kiertämään tapahtumapaikkaa. Ohiajavien kahden henkilöauton välillä tapahtui peräänajokolari.  Kolarista aiheutui lieviä peltivaurioita.

Klo 14.16 aikaan tapahtumapaikan ohitse ajanut yhdistelmäajoneuvo oli ollut kääntymässä vasemmalle Vapaaherrantielle. Yhdistelmän perävaunu oli kääntyessään osunut pysähdyksissä olleen ensihoidon kenttäjohdon auton takakulmaan.

Kolarien seurauksena syntyi vähäisiä peltivaurioita. Henkilövahinkoja ei aiheutunut. Poliisi selvitti tapahtumat paikan päällä eivätkä ne johda tämän hetkisen tiedon mukaan esitutkintaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory