Kontiolahdella rekan ja henkilöauton liikenneonnettomuus

NordenBladet — Lieksantien ja Paiholantien risteyksessä Kontiolahdella tapahtui keskiviikkona 27.3.2024 kello 12 jälkeen rekan ja henkilöauton liikenneonnettomuus. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos ja poliisi ovat paikalla.Kello 12.47 Liikenteen ohjaus onnettomuuspaikalla jatkuu. Ensihoitoyksikkö on vienyt yhden henkilön tarkastettavaksi sairaalaan. Onnettomuuspaikan raivauksen arvioidaan kestävän tunnin.Ensitietojen mukaan henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Pelastustöistä ja onnettomuuspaikan raivauksesta tulee aiheutumaan haittaa muulle liikenteelle.Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi.

Lieksantien ja Paiholantien risteyksessä Kontiolahdella tapahtui keskiviikkona 27.3.2024 kello 12 jälkeen rekan ja henkilöauton liikenneonnettomuus. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos ja poliisi ovat paikalla.

Kello 12.47 Liikenteen ohjaus onnettomuuspaikalla jatkuu. Ensihoitoyksikkö on vienyt yhden henkilön tarkastettavaksi sairaalaan. Onnettomuuspaikan raivauksen arvioidaan kestävän tunnin.

Ensitietojen mukaan henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Pelastustöistä ja onnettomuuspaikan raivauksesta tulee aiheutumaan haittaa muulle liikenteelle.

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory