Blogi: Hakukoneet poliisin työkaluna nuorten kyberrikollisuuden ehkäisyssä

NordenBladet — Poliisin blogissa käsitellään turvallisemman digiympäristön luomista.Suomen poliisi tekee aktiivisesti työtä nuorten kyberrikollisuuden ennalta estämiseksi, ja on viime vuosina käyttänyt esimerkiksi Google Ads -alustaa työkaluna varoittaakseen nuoria kyberrikosten laittomuudesta ja seurauksista. Kyberrikollisuuden torjunta ei ole kuitenkaan yksin poliisin asia, vaan torjumiseen tarvitaan toimia myös teknologian alalla.Lue koko blogi täältä: Hakukoneet poliisin työkaluna nuorten kyberrikollisuuden ehkäisyssä – PoliisiBlogin ovat kirjoittaneet Keskusrikospoliisin Cybercrime Exit -hankkeen projektipäällikkö Viivi Lehtinen ja tarkastaja Sari Latomaa.

Poliisin blogissa käsitellään turvallisemman digiympäristön luomista.

Suomen poliisi tekee aktiivisesti työtä nuorten kyberrikollisuuden ennalta estämiseksi, ja on viime vuosina käyttänyt esimerkiksi Google Ads -alustaa työkaluna varoittaakseen nuoria kyberrikosten laittomuudesta ja seurauksista. Kyberrikollisuuden torjunta ei ole kuitenkaan yksin poliisin asia, vaan torjumiseen tarvitaan toimia myös teknologian alalla.

Lue koko blogi täältä: Hakukoneet poliisin työkaluna nuorten kyberrikollisuuden ehkäisyssä – Poliisi

Blogin ovat kirjoittaneet Keskusrikospoliisin Cybercrime Exit -hankkeen projektipäällikkö Viivi Lehtinen ja tarkastaja Sari Latomaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory