Mainos:Uusi ilmainen tv-kanava aloittaa Suomessa

Uusi ilmainen tv-kanava aloittaa Suomessa

OHMYGOSSIP РSuomessa aloittaa uusi vapaasti katsottava televisiokanava. TLC-nimisen tv-kanavan lähetykset alkavat joulukuussa, ja se on suunnattu nuorille naisille. TLC-kanavan omistavan Discovery Networks Finlandin mukaan kanava lähettää ohjelmaa päivittäin aamuvarhaisesta yömyöhään.

Ohjelmisto koostuu yhti√∂n mukaan ‚ÄĚenergisest√§ viihteest√§‚ÄĚ ja ohjelmien aihepiirit ovat muun muassa h√§√§haaveilu, herkuttelu ja muoti. Kanavalla alkaa n√§ky√§ esimerkiksi Hollywood-n√§yttelij√§ Eva Longorian komediasarja Telenovela, jonka tuotanto j√§i yhteen kauteen.

Maksuttomien kanavien määrä on Suomessa kasvanut selvästi sen jälkeen, kun televisioverkko digitalisoitiin kymmenisen vuotta sitten. Toisaalta yhtä kanavaa uhkaa lakkauttaminen, sillä Yle pohtii Yle Femin ja Yle Teeman yhdistämistä yhdelle kanavapaikalle.

Discovery Networksin muut vapaasti katsottavat kanavat ovat TV5, Kutonen ja Frii. TLC-kanavilla on yli 416 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa. Suomessa kanava löytyy 1. joulukuuta alkaen kanavapaikalta 18.

Kuva: Eva Longoria (Scanpix/ AFP Photo / Alberto Pizzoli)


Tags assigned to this article:
Discovery Networks Finlandtaloussanomat

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory