Poliisi selvittää joulukuista epäiltyä henkirikosta Raumalla

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii Raumalla joulukuussa tapahtunutta keski-ikäisen miehen kuolemaa henkirikoksena. Tiedot ja havainnot tapauksesta voi ilmoittaa poliisille.Poliisi löysi tarkastustehtävän yhteydessä Rauman Lajon alueella, Lehtikuusentiellä sijaitsevasta yksityisasunnosta kuolleen miehen 20. joulukuuta 2023. Poliisin paikalla tekemien tutkimusten perusteella asiaa alettiin tutkia epäiltynä tappona. Uhri on kuollut 19.–20. joulukuuta 2023.Joulu- ja tammikuun aikana asiassa on ollut pidätettynä rikoksesta epäiltynä kaksi henkilöä. Henkilöt on myöhemmin vapautettu.Havainnot ja tiedot poliisille– Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei voi kommentoida epäillyn henkirikoksen tekotapaa tai kiinniotettujen henkilöiden suhdetta henkirikoksen uhriin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula Lounais-Suomen poliisista.Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.Mikäli jollakin on asiaan liittyvä tietoa, jota ei ole jo poliisille toimitettu, pyydetään häntä olemaan yhteydessä poliisiin joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vaihtoehtoisesti teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655. 

Lounais-Suomen poliisi tutkii Raumalla joulukuussa tapahtunutta keski-ikäisen miehen kuolemaa henkirikoksena. Tiedot ja havainnot tapauksesta voi ilmoittaa poliisille.

Poliisi löysi tarkastustehtävän yhteydessä Rauman Lajon alueella, Lehtikuusentiellä sijaitsevasta yksityisasunnosta kuolleen miehen 20. joulukuuta 2023. 

Poliisin paikalla tekemien tutkimusten perusteella asiaa alettiin tutkia epäiltynä tappona. Uhri on kuollut 19.–20. joulukuuta 2023.

Joulu- ja tammikuun aikana asiassa on ollut pidätettynä rikoksesta epäiltynä kaksi henkilöä. Henkilöt on myöhemmin vapautettu.

Havainnot ja tiedot poliisille

– Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei voi kommentoida epäillyn henkirikoksen tekotapaa tai kiinniotettujen henkilöiden suhdetta henkirikoksen uhriin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula Lounais-Suomen poliisista.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Mikäli jollakin on asiaan liittyvä tietoa, jota ei ole jo poliisille toimitettu, pyydetään häntä olemaan yhteydessä poliisiin joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vaihtoehtoisesti teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory