Epäilty asuntomurto Raumalla: varkaat veivät muun muassa koruja

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi tutkii Raumalla maanantaina tapahtunutta epäiltyä asuntomurtoa ja pyytää asiasta havaintoja ja vihjeitä.Poliisin saaman tiedon mukaan Raumalla murtauduttiin Nummen alueella, Tasalankadulla sijaitsevaan omakotitaloon maanantaina kello 14 ja 19.30 välisenä aikana.Epäilty asuntomurto tapahtui talon asukkaiden ollessa pois kotoa. Asukkaat huomasivat asian kotiin palattuaan.Asunnossa oli pengottu paikkoja ja sieltä oli anastettu arvo-omaisuutta, muuan muassa koruja. Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.Asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vaihtoehtoisesti teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655. 

Lounais-Suomen poliisi tutkii Raumalla maanantaina tapahtunutta epäiltyä asuntomurtoa ja pyytää asiasta havaintoja ja vihjeitä.

Poliisin saaman tiedon mukaan Raumalla murtauduttiin Nummen alueella, Tasalankadulla sijaitsevaan omakotitaloon maanantaina kello 14 ja 19.30 välisenä aikana.

Epäilty asuntomurto tapahtui talon asukkaiden ollessa pois kotoa. Asukkaat huomasivat asian kotiin palattuaan.

Asunnossa oli pengottu paikkoja ja sieltä oli anastettu arvo-omaisuutta, muuan muassa koruja. Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

Asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai vaihtoehtoisesti teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory