Kuolonkolari Kruunupyyssä

NordenBladet — Valtatiellä 8 Kruunupyyssä sattui henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon välinen nokkakolari tiistaiaamuna. Onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja, joka oli yksin autossa.Henkilöauton perässä tulleen pakettiauton kuljettaja joutui väistämään ojaan. Poliisin tiedon mukaan yhdistelmäajoneuvon kuljettaja selvisi loukkaantumatta. Pakettiautossa olleet selvisivät osa loukkaantumatta ja osa lievin vahingoin. Liikenne oli poikki onnettomuuspaikan kohdalla useamman tunnin ajan. Tie on nyt avattu liikenteelle. 

Valtatiellä 8 Kruunupyyssä sattui henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon välinen nokkakolari tiistaiaamuna. Onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja, joka oli yksin autossa.

Henkilöauton perässä tulleen pakettiauton kuljettaja joutui väistämään ojaan. Poliisin tiedon mukaan yhdistelmäajoneuvon kuljettaja selvisi loukkaantumatta. Pakettiautossa olleet selvisivät osa loukkaantumatta ja osa lievin vahingoin. Liikenne oli poikki onnettomuuspaikan kohdalla useamman tunnin ajan. Tie on nyt avattu liikenteelle. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory