Poliisi jatkaa Vastaamo-tapauksesta epäillyn henkilön tavoittamista

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti eilen 19.2, että se toimii aktiivisesti Vastaamo-tapauksesta epäillyn Aleksanteri Kivimäen tavoittamiseksi. Poliisi ei vielä ole tavoittanut Kivimäkeä.Kivimäki on etsintäkuulutettu. Etsintäkuulutuksen taustalla on Helsingin hovioikeuden antama täytäntöönpanokelpoinen vangitsemispäätös. Poliisi toimii tämän pohjalta.Kivimäki hoiti hänelle asetettuun matkustuskieltoon liittyvät ilmoittautumiset perjantaihin 16.2. saakka sovitusti. Vangitsemispäätöksen jälkeen häntä ei ole tavoitettu.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti eilen 19.2, että se toimii aktiivisesti Vastaamo-tapauksesta epäillyn Aleksanteri Kivimäen tavoittamiseksi. Poliisi ei vielä ole tavoittanut Kivimäkeä.

Kivimäki on etsintäkuulutettu. Etsintäkuulutuksen taustalla on Helsingin hovioikeuden antama täytäntöönpanokelpoinen vangitsemispäätös. Poliisi toimii tämän pohjalta.

Kivimäki hoiti hänelle asetettuun matkustuskieltoon liittyvät ilmoittautumiset perjantaihin 16.2. saakka sovitusti. Vangitsemispäätöksen jälkeen häntä ei ole tavoitettu.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory