Helena-Reet: Häät VOL 2 – avioliiton solmiminen Onnen palatsissa ja hääjuhlat kotona!

Helena-Reet: Häät VOL 2 – avioliiton solmiminen Onnen palatsissa ja hääjuhlat kotona!

NordenBladet – Piakkoin, 22. huhtikuuta 2024, tulee kuluneeksi vuosi minun ja Allanin avioitumisesta, ja taitaa olla viimeinkin aika kirjoittaa hääblogi loppuun asti :). Vuosi aviovaimona on kulunut ihanasti, niin hienoa on sanoa ”minun puolisoni” ja niin hienoa on käyttää vihkisormusta (vaikka olenkin välillä menettänyt niin paljon painoa, että sormus on nyt enemmän kuin numeron verran liian iso). Ja luonnollisesti kaikkein upeinta on se, että meidän rakkautemme aina vain kasvaa! Todellinen rakkaus on aivan mahtava SIUNAUS!!!! A+H =❤️

Mutta jatkan kuitenkin sieltä, missä edellinen postitus jäi kesken (ks. tästä –> Helena-Reet: Häät VOL 1 – sormukset, lasten piirtämät kutsut ja itse ommeltu hääpuku ❤ ).

Valmistelut olivat tällaiset: ompelin (oikeammin tuunasin itselleni) hääpuvun, samoin tuunasin molemmille tyttärilleni mekot, kävin kierroksella kauneussalongissa (manikyyri, pedikyyri, kulma- ja ripsihuolto, depilaatio), värjäsin hiukset ja ostin pöydälle asetettaviksi runsaasti ruukkukukkia. ”Pihlakas-”liikkeestä tilasin hiukan suupaloja (kinkkurullia, pieniä aladobeja, täytettyjä munia, juustopalloja, éclaireja, pieniä leivoksia), mutta pääosan ruokalistasta valmistin itse (kaksi suurta pannupitsaa, lasagnen, perunasalaatin ja suupaloja, hedelmälautasen ja luonnollisesti tein suuren ja mahtavan kerma-keksikakun, jonka päällystin runsaasti marjoilla, manteleilla ja suklaalla).


Järjestän itselleni hääpuvun sovituksen 😛

Pöydän ja katoksen järjestimme Allanin kanssa kotipihalle ennen vihkimään menoa. Tietysti toivoimme, ettei ala sataa (sillä suoranaista suunnitelma B:tä meillä ei ollut), mutta… meidän mielialaamme ei olisi tuona päivänä pystynyt häiritsemään tuisku, hirmumyrsky eikä muukaan luonnonkatastrofi. Ruoat tein edellisenä päivänä valmiiksi, paitsi pitsan ja lasagnen, jotka valmistin 22. päivän aamulla ennen vihkimään lähtöä. Esipaistoin siten, että vihkimästä tultua piti panna uuni vain vartiksi päälle. Easy!

Vihkiminen oli klo 12.00. Ennen menoa minulta ei kulunut valmistautumiseen enempää kuin enintään 15 minuuttia. Kävin suihkussa ja puin ylleni itse tekemäni röyhelö-pitsi-vintage-retron mukavan mekon. Meikkiä en käytä, siten sekin osa meni nopeasti, kevyt kosteuttava päivävoide ja siinä kaikki. Kampauksenkin tekeminen vei yhden minuutin (Asetin hiukset periaatteessa sattumanvaraiselle nutturalle, jonka ympärille kiersin tekohiuksisen hiuspannan – sen voi tehdä silmät kiinni ja ei tarvitse kärsiä tuntikausia jossain kampaamossa). Hiuksiin asettelin kauniin klipsin, kaulaan ripustin upeimman timantein koristellun kultaketjuni ja lopputulos oli 10+.

(blogi jatkuu hääkuvien välissä)

Vihkiminen Onnen palatsissa oli rauhallinen ja kaunis – hieno, pieni seurue, erittäin ystävällinen ja sympaattinen vihkijä, kaunista pianonsoittoa ja kaikkein lähimmät ihmiset, juuri kuten itse halusin! Siitä hetkestä alkaen aloin käyttää puolisoni sukunimeä – Aari! Erittäin ihana tunne!

Sitten ajoimme koko seurueen voimin meille kotiin Sakuun. Sillä aikaa, kun minä puuhasin 15-20 minuuttia ruokien kimpussa, Allan tarjosi vieraille samppanjaa. Sää oli ihmeen kaunis ja koko päivä oli ihanan kaunis joka suhteessa. Kotona oli niin hyvä olla ja kotoiset asiat ovat niin myönteisiä! Niin mukavaa, rauhallista, yksityistä, yksinkertaista. Juhlat kestivät noin kello 23 asti ja sitten aloimme Allanin kanssa pakata, sillä seuraavana päivänä lähdimme häämatkalle. Siitä sitten seuraavassa hääblogipostituksessa.
Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory