Taksimatkustajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Oulussa

NordenBladet — Humalainen taksimatkustaja tarttui ajoneuvon hallintalaitteisiin kesken matkan Oulussa perjantain ja lauantain välisenä yönä.Taksissa matkustajana ollut humalainen mies oli matkan aikana alkanut käyttäytymään aggressiivisesti taksinkuljettajaa kohtaan. Taksin ollessa liikkeellä mies oli tarttunut myös ajoneuvon hallintalaitteisiin, mutta kuljettaja sai kuitenkin pysäytettyä ajoneuvon ilman henkilövahinkoja.

Humalainen taksimatkustaja tarttui ajoneuvon hallintalaitteisiin kesken matkan Oulussa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Taksissa matkustajana ollut humalainen mies oli matkan aikana alkanut käyttäytymään aggressiivisesti taksinkuljettajaa kohtaan. Taksin ollessa liikkeellä mies oli tarttunut myös ajoneuvon hallintalaitteisiin, mutta kuljettaja sai kuitenkin pysäytettyä ajoneuvon ilman henkilövahinkoja.

Rattijuopumuksesta epäilty mies jatkoi aggressiivista käyttäytymistä vielä poliisipartion saapuessa paikalle. Miestä epäillään rattijuopumuksen lisäksi haitanteosta virkamiehelle.

 

Päihtyneet aiheuttivat Oulussa ja sen ympäryskunnissa tehtäviä poliisille tasaiseen tahtiin läpi yön. Tehtäviä oli niin julkisilla paikoilla kuin yksityisissä asunnoissakin.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory