Laukauksia ammuttu Meri-Rauman alueella

NordenBladet — Poliisi saanut tiedon useista laukauksista 14.2.24 Meri-Rauman alueella.Kello 13.21: Tapahtumapaikka on Meri-Raumalla. Aiemmin poliisin uutisessa tapahtumapaikaksi kerrottiin virheellisesti Meri-Pori.Kello 13.07: Poliisi sai useita ilmoituksia laukauksista Meri-Rauman alueella. Poliisi tavoitti nopeasti alueelta yhden epäillyn ja löysi aseen. Ilmoitusten mukaan ampujia on kaksi ja poliisi suorittaa alueella etsintää. Poliisi pyytää ihmisiä välttämään liikkumista Meri-Porin alueella. Poliisilla ei ole tiedoissa, että sivulliset olisivat vaarassa, mutta kaikista epäilyttävistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112. Epäilyttäviä henkilöitä ei saa itse lähestyä.Uutinen päivittyy ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi

Poliisi saanut tiedon useista laukauksista 14.2.24 Meri-Rauman alueella.

Kello 13.21: Tapahtumapaikka on Meri-Raumalla. Aiemmin poliisin uutisessa tapahtumapaikaksi kerrottiin virheellisesti Meri-Pori.

Kello 13.07: Poliisi sai useita ilmoituksia laukauksista Meri-Rauman alueella. Poliisi tavoitti nopeasti alueelta yhden epäillyn ja löysi aseen. Ilmoitusten mukaan ampujia on kaksi ja poliisi suorittaa alueella etsintää. Poliisi pyytää ihmisiä välttämään liikkumista Meri-Porin alueella. Poliisilla ei ole tiedoissa, että sivulliset olisivat vaarassa, mutta kaikista epäilyttävistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112. Epäilyttäviä henkilöitä ei saa itse lähestyä.

Uutinen päivittyy ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory