Hostellirakennus palaa Äkäslompolossa

NordenBladet — Kolarin Äkäslompolossa sijaitseva Silver Fox -hostellirakennus on tuhoutumassa kivijalkaan saakka.Lapin poliisilaitos ja Lapin pelastuslaitos saivat hälytyksen rakennuspalosta puolenyön jälkeen tiistaiyönä 13.2.2024. Viranomaisten saapuessa paikalle 2-kerroksinen hirsirakennus oli täyden palon vaiheessa ja osittain jo sortunut. Sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä Kolarista, Äkäslompolosta, Muoniosta ja Sirkasta sammuttamassa paloa, kertoo Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tuomas Korhonen.Hostellin asukkaat olivat poistuneet rakennuksesta omatoimisesti. Viranomaisilla ei ole toistaiseksi varmuutta, kuinka monta henkeä rakennuksessa on ollut palon syttyessä. Osa majoittujista on siirretty toisaalle majoittumaan ja osa on kuljetettu ensihoidon toimesta jatkotutkimuksiin Rovaniemelle.Poliisi ei ole voinut vielä aloittanut palonsyyn tutkintaa, koska sammutustyöt ovat vielä käynnissä. Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Tutkinnassa selvitetään ja varmistetaan muun muassa kaikkien rakennuksessa yöpyneiden henkilöllisyys ja sijainti.Poliisi julkaisee seuraavan tiedotteen kello 14.Lapin poliisilaitos ja Lapin pelastuslaitos Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

Kolarin Äkäslompolossa sijaitseva Silver Fox -hostellirakennus on tuhoutumassa kivijalkaan saakka.

Lapin poliisilaitos ja Lapin pelastuslaitos saivat hälytyksen rakennuspalosta puolenyön jälkeen tiistaiyönä 13.2.2024. Viranomaisten saapuessa paikalle 2-kerroksinen hirsirakennus oli täyden palon vaiheessa ja osittain jo sortunut. Sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä Kolarista, Äkäslompolosta, Muoniosta ja Sirkasta sammuttamassa paloa, kertoo Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tuomas Korhonen.

Hostellin asukkaat olivat poistuneet rakennuksesta omatoimisesti. Viranomaisilla ei ole toistaiseksi varmuutta, kuinka monta henkeä rakennuksessa on ollut palon syttyessä. 

Osa majoittujista on siirretty toisaalle majoittumaan ja osa on kuljetettu ensihoidon toimesta jatkotutkimuksiin Rovaniemelle.

Poliisi ei ole voinut vielä aloittanut palonsyyn tutkintaa, koska sammutustyöt ovat vielä käynnissä. Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Tutkinnassa selvitetään ja varmistetaan muun muassa kaikkien rakennuksessa yöpyneiden henkilöllisyys ja sijainti.

Poliisi julkaisee seuraavan tiedotteen kello 14.

Lapin poliisilaitos ja Lapin pelastuslaitos

 

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory