Pakkanen ei hyydyttänyt juhlijoita

NordenBladet — Kipakalla pakkasella ei ollut vaikutusta viikonlopun juhlijoihin, vaan muutama päätyi putkaan selvittämään päätään Lapin poliisilaitoksen alueella.Eri puolilla Lappia poliisi sai tehtäväkseen hiljentää niin paikallisten kuin matkailijoiden liian äänekkääksi äityneitä yöjuhlia.Myös häiriötehtäviä oli. Sunnuntaina aamuyöstä asiakas riehaantui rovaniemeläisessä ravintolassa ja alkoi haastaa riitaa. Viereisen baarin järjestyksenvalvojat riensivät apuun ja taltuttivat riehujan reippaan painiottelun jälkeen. Loppuyön mekastaja viettikin poliisin pahnoilla.

Kipakalla pakkasella ei ollut vaikutusta viikonlopun juhlijoihin, vaan muutama päätyi putkaan selvittämään päätään Lapin poliisilaitoksen alueella.

Eri puolilla Lappia poliisi sai tehtäväkseen hiljentää niin paikallisten kuin matkailijoiden liian äänekkääksi äityneitä yöjuhlia.

Myös häiriötehtäviä oli. Sunnuntaina aamuyöstä asiakas riehaantui rovaniemeläisessä ravintolassa ja alkoi haastaa riitaa. Viereisen baarin järjestyksenvalvojat riensivät apuun ja taltuttivat riehujan reippaan painiottelun jälkeen. Loppuyön mekastaja viettikin poliisin pahnoilla.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory