Tulipalo Kotkassa Haukkavuoren koululla

NordenBladet — Poliisi sai noin kello 15 aikaan ilmoituksen tulipalosta Haukkavuoren koululla Kotkassa. Koulun tiloissa oli syttynyt tulipalo, jonka vuoksi tiloihin levisi paljon savua, minkä vuoksi oppilaat evakuoitiin ulos. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa.Tulipalo saatiin sammutettua nopeasti, ja ripeistä ensitoimista johtuen kukaan ei loukkaantunut tulipalossa tai kärsinyt savulle altistumisen oireista. Poliisi on paikalla koululla ja tutkii tulipalon syttymissyytä. Tiedotamme asiasta lisää aikaisintaan huomenna, torstaina 8. helmikuuta. 

Poliisi sai noin kello 15 aikaan ilmoituksen tulipalosta Haukkavuoren koululla Kotkassa. Koulun tiloissa oli syttynyt tulipalo, jonka vuoksi tiloihin levisi paljon savua, minkä vuoksi oppilaat evakuoitiin ulos. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa.

Tulipalo saatiin sammutettua nopeasti, ja ripeistä ensitoimista johtuen kukaan ei loukkaantunut tulipalossa tai kärsinyt savulle altistumisen oireista. 

Poliisi on paikalla koululla ja tutkii tulipalon syttymissyytä. Tiedotamme asiasta lisää aikaisintaan huomenna, torstaina 8. helmikuuta. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory