Moottorikelkkailija menehtyi Kangasniemellä

NordenBladet — Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa KangasniemelläLauantaina 13.1.2024 illalla oli ulkopaikkakuntalainen mies lähtenyt kaverinsa mökiltä ajamaan moottorikelkallaan toisen kaverinsa mökille. Kun miestä ei alkanut kuulumaan päämääräänsä, niin moottorikelkalla ajaneen kaveri lähti häntä etsimään, jolloin hän löysi kello 23.48 moottorikelkalla ajaneen miehen menehtyneenä moottorikelkkansa vierestä.

Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa Kangasniemellä

Lauantaina 13.1.2024 illalla oli ulkopaikkakuntalainen mies lähtenyt kaverinsa mökiltä ajamaan moottorikelkallaan toisen kaverinsa mökille. Kun miestä ei alkanut kuulumaan päämääräänsä, niin moottorikelkalla ajaneen kaveri lähti häntä etsimään, jolloin hän löysi kello 23.48 moottorikelkalla ajaneen miehen menehtyneenä moottorikelkkansa vierestä.

Tapahtumapaikalla olleiden jälkien perusteella moottorikelkkailija on menettänyt kuljettamansa moottorikelkkan hallinnan ja moottorikelkka on pyörähtänyt ympäri, jonka seurauksena kuljettajana toiminut mies on tippunut moottorikelkan kyydistä näillä ikävillä seurauksilla.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkinnalla.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory