Poliisi kaipaa havaintoja ja tietoja kadonneesta 29-vuotiaasta miehestä

NordenBladet — Viimeisin varmistettu havainto kadonneesta on keskiviikolta 3. tammikuuta kello 10.45, jolloin hän on noussut Mäkelänkadulla Vallilassa bussiin numero 600. Bussin kulkusuunta on ollut Vantaalle.Kadonnut mies on 185 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan roteva. Kadonneella on paksut ja tummat kulmakarvat. Hänellä on yllään musta talvitakki ja mustat collegehousut sekä selässään sininen reppu. Kadonneella on usein huppu päässään. Miehen koti sijaitsee Konalassa.Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja tiedot kadonneesta hätänumeroon 112.                         

Viimeisin varmistettu havainto kadonneesta on keskiviikolta 3. tammikuuta kello 10.45, jolloin hän on noussut Mäkelänkadulla Vallilassa bussiin numero 600. Bussin kulkusuunta on ollut Vantaalle.

Kadonnut mies on 185 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan roteva. Kadonneella on paksut ja tummat kulmakarvat. Hänellä on yllään musta talvitakki ja mustat collegehousut sekä selässään sininen reppu. Kadonneella on usein huppu päässään. Miehen koti sijaitsee Konalassa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja tiedot kadonneesta hätänumeroon 112.
 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory