Itä-Suomen poliisilaitoksen valvonta-ja hälytystoiminnan vuodenvaihde

NordenBladet — Poliisin näkökulmasta Itä-Suomessa vietettiin tavanomainen uudenvuoden aatto. Tehtäviä oli paljon, mutta poikkeuksellisen vakavilta rikoksilta ja onnettomuuksilta onneksi vältyttiin.Eri toimijoiden järjestämät ilotulitukset saivat uuden vuoden juhlijat liikkeelle pakkassäästä huolimatta. Pääosin uusi vuosi otettiin vastaan vastuullisesti ja hyvillä mielin. Poliisin tietoon ei tullut poikkeuksellisen vakavia rikoksia tai onnettomuuksia.

Poliisin näkökulmasta Itä-Suomessa vietettiin tavanomainen uudenvuoden aatto. Tehtäviä oli paljon, mutta poikkeuksellisen vakavilta rikoksilta ja onnettomuuksilta onneksi vältyttiin.

Eri toimijoiden järjestämät ilotulitukset saivat uuden vuoden juhlijat liikkeelle pakkassäästä huolimatta. Pääosin uusi vuosi otettiin vastaan vastuullisesti ja hyvillä mielin. Poliisin tietoon ei tullut poikkeuksellisen vakavia rikoksia tai onnettomuuksia.

Vuodenvaiheessa oli Itä-Suomessa (klo 19-07 välisenä aikana) yhteensä 312 hälytystehtävää. Näistä Pohjois-Savoon (pl. Varkaus) sijoittui 143 tehtävää, eteläiselle kenttäjohtoalueelle (ml. Varkaus) 94 tehtävää ja Pohjois-Karjalaan 75 tehtävää. Hälytystehtävät pitivät sisällään erilaisia julkisella paikalla tapahtuviin häiriöihin, kotihälytyksiin, pahoinpitelyihin, rattijuopumuksiin ja pieneen tulipaloihin liittyviä tehtäviä.

Kaikilla juhlijoilla ei ollut tiedossa myöskään pelastusviranomaisten asettamat ilotulitteiden käyttökieltoalueet. Lisäksi poliisi joutui puuttumaan päihtyneiden henkilöiden ilotulitteiden käyttöön. Useimmissa tapauksissa neuvot ja kehotukset riittivät, mutta Kuopion keskustan alueella ilotulitteisiin liittyvistä rikkomuksista kirjattiin kaksi sakkoa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory