Varkausrikokseen syyllistynyt mies jäi kiinni Lahdessa

NordenBladet — Mies jättäytyi kaupan wc-tiloihin sulkeutumisaikaan ja anasti yöllä kaupasta alkoholia ja tupakkatuotteita. Koirapartio tavoitti miehen.LAHTI:

Mies jättäytyi kaupan wc-tiloihin sulkeutumisaikaan ja anasti yöllä kaupasta alkoholia ja tupakkatuotteita. Koirapartio tavoitti miehen.

LAHTI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen varkauteen Lahdessa S-market Hennalassa 24.12.2023 yöllä. Henkilö oli jättäytynyt kaupan wc- tiloihin kaupan sulkeutumisaikaan. Kello 00.30 aikaan kaupan ulko-ovet olivat hälyttäneet ja lumihangessa oli jäljet, jotka johtivat Keijutien/ Kivikadun suuntaan. Kauppa oli sulkeutunut 2,5 tuntia ennen hälytystä. Poliisin koirapartio seurasi jälkiä ja tavoitti lähimetsiköstä mieshenkilön, jolla mukana runsas määrä alkoholijuomia ja tupakkatuotteita. Anastetut tuotteet palautettiin kauppaan ja mieshenkilö kuljetettiin Lahden poliisivankilaan odottamaan tulevaa jouluaattoa.

JANAKKALA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä Punkatiellä 23.12.2023 iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

RIIHIMÄKI:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Riihimäellä Koivukadulla 23.12.2023 iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,94 mg/l.

Yllämainituista tapahtumista huolimatta Hämeen poliisi toivottaa kaikille rauhallista joulua.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory