Rantavedestä löytyi menehtynyt henkilö Espoossa

NordenBladet — Espoon Matinkylässä sijaitsevalla uimarannalla torstaiaamuna 21.12. liikkuneet sivulliset havaitsivat rantavedessä elottoman henkilön. Länsi-Uudenmaan poliisi on aloittanut tapauksen selvittämisen kuolemansyyn tutkintana.Sivulliset havaitsivat veden varassa olleen henkilön ja soittivat hätäkeskukseen noin kello 7.30. Länsi- Uudenmaan pelastuslaitoksen yksiköt nostivat menehtyneen vedestä. Menehtynyt on täysi-ikäinen nainen.Poliisi tutkii henkilön veden varaan joutumiseen ja menehtymiseen johtaneita syitä. Tutkinta on aloitettu kuolemansyyn tutkintana, sillä ensitietojen perusteella ei tapauksessa ole syytä epäillä rikosta.Tiedotamme tapauksesta lisää vain, jos tutkinnassa esille tulevat asiat niin edellyttävät.

Espoon Matinkylässä sijaitsevalla uimarannalla torstaiaamuna 21.12. liikkuneet sivulliset havaitsivat rantavedessä elottoman henkilön. Länsi-Uudenmaan poliisi on aloittanut tapauksen selvittämisen kuolemansyyn tutkintana.

Sivulliset havaitsivat veden varassa olleen henkilön ja soittivat hätäkeskukseen noin kello 7.30. Länsi- Uudenmaan pelastuslaitoksen yksiköt nostivat menehtyneen vedestä. Menehtynyt on täysi-ikäinen nainen.

Poliisi tutkii henkilön veden varaan joutumiseen ja menehtymiseen johtaneita syitä. Tutkinta on aloitettu kuolemansyyn tutkintana, sillä ensitietojen perusteella ei tapauksessa ole syytä epäillä rikosta.

Tiedotamme tapauksesta lisää vain, jos tutkinnassa esille tulevat asiat niin edellyttävät.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory