1 YLLÄTTÄVÄ ASIA, joka aiheuttaa miehessä seksuaalista himoa naista kohtaan

1 YLLÄTTÄVÄ ASIA, joka aiheuttaa miehessä seksuaalista himoa naista kohtaan

OHMYGOSSIP – Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikka mies katsookin ensimmäisenä asiana naisen ulkonäköä, lopullisen päätöksen naista valitessaan hän tekee kuitenkin aivan muiden yksityiskohtien perusteella, kirjoittaa AskMen.

Yksi yllättävimmistä asioista, joka aiheuttaa miehessä seksuaalista himoa naista kohtaan, on ylpeys! Ei pahantahtoinen ylpeys, vaan pikemminkin sellainen ylväys, joka osoittaa, että kyseessä on nainen, joka pystyy tulemaan toimeen ja puolustamaan sekä itseään että periaatteitaan. Miehet etsivät nimittäin alitajuisesti kumppania, joka pysyisi käyttämään lastenkasvatuksessa menetelmiä, jotka ovat tehokkaita ja päättäviä.

Sellainen ylväys, joka osoittaa, että nainen ei anna kävellä ylitseen ja tietää mitä tahtoo. Hän ei anna suunnata itseään eikä liiku kuin tuuliviiri, vaan suoraan omia tavoitteitaan kohti. Miehestä ei ole mitään kehnompaa kuin nainen, joka ei itsekään tiedä, mitä elämältään haluaa. Sellaisen naisen kanssa on aika mahdotonta suunnitella yhteistä tulevaisuutta.

Pieni ylväys ei ole suinkaan huonoa, se vaikuttaa raikastavasti ja näyttää, että nainen on itsevarma ja menestyvä. Sellaiset naiset vaikuttavat vastakkaisen sukupuolen silmissä kiihottavilta.

Kuva on havainnollistava. Malli: Suvi P. (OHMYGOSSIP)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory