Lopella auto suistui ulos tieltä. Kuljettajan puhallus 3.24 o/oo

NordenBladet — Hämeen poliisislla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä kertyi 170 kappaletta. Polisiin suojiin päätyi 21 henkilöä. Lopella nainen puhalsi miehekkäät lukemat seulonta-alkometriin ja Salpakankaalla jahdattiin autoon murtautujia.KANTA-HÄME

Hämeen poliisislla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä kertyi 170 kappaletta. Polisiin suojiin päätyi 21 henkilöä. Lopella nainen puhalsi miehekkäät lukemat seulonta-alkometriin ja Salpakankaalla jahdattiin autoon murtautujia.

KANTA-HÄME

Kello 10.20 aikaan sai partio ilmoituksen tieltä ulos suistuneesta henkilöautosta Lopella Lopen kantatiellä. Partion tulessa paikalle, oli autoa kuljettanut 38-vuotias nainen edelleen autossa sisällä kuljettajan puolella. Nainen puhallutettiin ja tulos oli 3.24 o/oo. Sairaankuljetus toimitti naisen Riihimäen sairaalaan verikokeisiin ja tarkastuttamaan mahdolliset vammat, joita ulos ajossa on tullut. Paikan päällä ei naisella todettu näkyviä vammoja.

Kello 12.00 aikaan mittasi partio Janakkalassa VT3:lla henkilöautolle nopeudeksi 151 km/h. Kyseisellä tieosuudella nopeusrajoitus on 100 km/h. Auto pysäytettiin ja kuljettajaksi selvisi ulkomaalaistaustainen 23-vuotias mies. Miehen ulkomaalainen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

PÄJÄT-HÄME

Kello 14.20 aikaan mittasi partio Heinolassa VT4:lla henkilöautolle nopeudeksi 130 km/h. Kyseisellä tieosuudella nopeusrajoitus on 100 km/h. Partio pysäytti auton ja selvisi, että autoa kuljettaneella 22-vuotiaalla miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta neljä kertaa.

Kello 01.30 aikaan sai poliisi tehtäväksi mennä Hollolassa Salpakankaantielle, missä ilmoittajan mukaan on meneillään automurto. Ilmoittajan mukaan kaksi miestä rikkoi juuri autosta ikkunan ja tonkivat autoa sisältä. Partion tullessa paikalle, olivat miehet kerenneet poistua paikalta, mutta ilmoittajan antamien tuntomerkkien avulla, tavattiin lähistöltä tuntomerkkeihin sopiva, poliisille entuudestaan tuttu 39-vuotias mies. Mies kiisti itse rikkoneensa ikkunaa, mutta kertoi kaverinsa rikkoneen jotain autoa Salpakankaantiellä. Mies ei suostunut kertomaan kaverinsa henkilöllisyyttä. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory