Henkilöauto ajautui kaiteeseen Kuopiossa keskiviikkoaamuna

NordenBladet — Henkilöauto ajautui kaiteeseen moottoritiellä. Kuljettaja loukkaantui lievästi.Varhain keskiviikkoaamuna paikkakuntalaisen naisen kuljettama auto ajautui moottoritiellä kaiteeseen. Auto oli kulkenut moottoritietä Päivärannan rampista etelän suuntaan. Tuntemattomasta syystä auto oli alkanut heittelehtimään ja ajautunut ajoradan vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen, josta se oli jatkanut matkaa oikealla puolella olevaan kaiteeseen. Auto oli vielä jatkanut matkaa vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen jonne se oli pysähtynyt. Kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin sairasautolla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan tutkittavaksi. Tien pinta oli hieman luminen tapahtuma-aikana.

Henkilöauto ajautui kaiteeseen moottoritiellä. Kuljettaja loukkaantui lievästi.

Varhain keskiviikkoaamuna paikkakuntalaisen naisen kuljettama auto ajautui moottoritiellä kaiteeseen. Auto oli kulkenut moottoritietä Päivärannan rampista etelän suuntaan. Tuntemattomasta syystä auto oli alkanut heittelehtimään ja ajautunut ajoradan vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen, josta se oli jatkanut matkaa oikealla puolella olevaan kaiteeseen. Auto oli vielä jatkanut matkaa vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen jonne se oli pysähtynyt. Kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin sairasautolla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan tutkittavaksi. Tien pinta oli hieman luminen tapahtuma-aikana.

Nuorehko ulkopaikkakuntalainen nainen kuljetti päihtyneenä henkilöautoa Iisalmessa. Poliisipartio pysäytti kyseisen auton tiistai- iltana Kiviahonkadulla liikenteenvalvonnan yhteydessä. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Samalla ilmeni, että kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo- oikeutta. Kuljettaja vietiin verikokeisiin. Asiassa ovat tutkintanimikkeinä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory