Kotkan rivitalopalossa ei henkilövahinkoja, poliisi jatkaa asian tutkintaa

NordenBladet — Kotkan Ruonalassa paloi eilen, tiistaina 19. joulukuuta, korjauskelvottomaksi viiden asunnon rivitalo. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Poliisi aloittaa tapahtumapaikalla palonsyyntutkinnan heti, kun palopaikka on jäähtynyt riittävästi.Tulipalon syttymissyystä ei toistaiseksi ole vielä tarkempaa tietoa. –    Teknisen palonsyyntutkinnan lisäksi selvitämme tapahtumien kulkua kuulemalla asianosaisia. Sen tiedämme, että tulipalo sai alkunsa yhden huoneiston sisätiloista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kai Virtanen.Tiedotamme asiasta lisää palonsyyntutkinnan edettyä.

Kotkan Ruonalassa paloi eilen, tiistaina 19. joulukuuta, korjauskelvottomaksi viiden asunnon rivitalo. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Poliisi aloittaa tapahtumapaikalla palonsyyntutkinnan heti, kun palopaikka on jäähtynyt riittävästi.

Tulipalon syttymissyystä ei toistaiseksi ole vielä tarkempaa tietoa. 

–    Teknisen palonsyyntutkinnan lisäksi selvitämme tapahtumien kulkua kuulemalla asianosaisia. Sen tiedämme, että tulipalo sai alkunsa yhden huoneiston sisätiloista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kai Virtanen.

Tiedotamme asiasta lisää palonsyyntutkinnan edettyä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory