Vantaan Hakunilassa lokakuussa tapahtuneen tulipalon syttymissyy on selvinnyt

NordenBladet — Vantaan Hakunilassa sijaitsevan kerrostalon alimmassa kerroksessa tapahtui 8.10. tulipalo, joka vaati viisi uhria. Poliisi on tutkinut palon syttymissyytä yhdessä muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa.- Asunnon saunan kiuas on nyt tukittu ulkopuolisen toimijan toimesta ja saamamme lausunnon mukaan tulipalo on johtunut ja saanut alkunsa kiukaasta, kertoo rikoskomisario Rauno Jämsä.- Tutkimuksissa on todettu, että kiukaan kivitilan takaseinä on pullistunut lähes kiinni kiukaan takaosassa sijaitsevaan metalliseen ulkopintaan. Tämän johdosta kiukaasta on puuttunut sen ulkopintaa jäähdyttävä ilmarako, jonka seurauksena saunan seinäpaneelit ovat syttyneet palaamaan. Paneeleista palo on päässyt leviämään eteenpäin, Jämsä jatkaa. 

Vantaan Hakunilassa sijaitsevan kerrostalon alimmassa kerroksessa tapahtui 8.10. tulipalo, joka vaati viisi uhria. Poliisi on tutkinut palon syttymissyytä yhdessä muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa.

– Asunnon saunan kiuas on nyt tukittu ulkopuolisen toimijan toimesta ja saamamme lausunnon mukaan tulipalo on johtunut ja saanut alkunsa kiukaasta, kertoo rikoskomisario Rauno Jämsä.

– Tutkimuksissa on todettu, että kiukaan kivitilan takaseinä on pullistunut lähes kiinni kiukaan takaosassa sijaitsevaan metalliseen ulkopintaan. Tämän johdosta kiukaasta on puuttunut sen ulkopintaa jäähdyttävä ilmarako, jonka seurauksena saunan seinäpaneelit ovat syttyneet palaamaan. Paneeleista palo on päässyt leviämään eteenpäin, Jämsä jatkaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory