Poliisi on edistynyt itsenäisyyspäivänä Kempeleessä tapahtuneen kuolonkolarin esitutkinnassa

NordenBladet — Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2023 aamupäivällä tapahtui Kempeleessä kolari, jossa kuoli yksi ja loukkaantui kolme henkilöä. Poliisi epäilee toisen auton kuljettajaa kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Poliisi on edistynyt itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2023 Kempeleessä Kempeleentiellä tapahtuneen kuolonkolarin esitutkinnassa. Esitutkinnassa poliisi on selvittänyt, että Kempeleen suunnasta ajanut kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja törmännyt auton oikea kylki edellä Oulunsalon suunnasta tulleen kuljettajan auton keulaan.

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2023 aamupäivällä tapahtui Kempeleessä kolari, jossa kuoli yksi ja loukkaantui kolme henkilöä. Poliisi epäilee toisen auton kuljettajaa kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi on edistynyt itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2023 Kempeleessä Kempeleentiellä tapahtuneen kuolonkolarin esitutkinnassa. Esitutkinnassa poliisi on selvittänyt, että Kempeleen suunnasta ajanut kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja törmännyt auton oikea kylki edellä Oulunsalon suunnasta tulleen kuljettajan auton keulaan.

Kolarissa kuoli Kempeleen suunnasta tulleen kuljettajan kyydissä ollut nainen, ja mieskuljettaja itse loukkaantui. Oulunsalon suunnasta tulleen auton mieskuljettaja sekä hänen kyydissään ollut nainen loukkaantuivat.

Poliisi tutkii asiaa kuolemantuottamuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena, eikä tiedota asiasta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory