Etelä-Kymenlaaksossa viikonloppuna päihtyneitä autoilijoita liikenteessä.

NordenBladet — Poliisi tavoitti liikenteestä viikonlopun aikana useita autoilijoita, joiden epäilllään olleen liikenteessä päihtyneinä.Poliisi tavoitti Kotkan, Miehikkälän ja Haminan alueilta normaalin liikennevalvonnan yhteydessä viikonlopunaikana yhteensä kuusi autoilijaa ja yhden mopoilijan, joiden epäillään olleen päihtyneitä alkoholista tai muista päihdyttävistä aineista.Lauantaina päivällä Ristinkalliontiellä ja Louhenkadulla poliisin suorittamassa tarkastuksessa tuli epäilys, että kuljettajat olivat ajon aikana päihtyneitä huumausaineista. Amfetamiini ja kokaiini olivat huumepikatestissä todetut huumausaineet.Sunnuntaina puolen yön aikaan Miehikkälässä Taavetintiellä suistui naishenkilön kuljettama henkilöauto tieltä ja asiaa selvitettäessa tuli ilmi, että kuljettaja olisi mahdollisesti päihtynyt alkoholista. Puhalluskokeen tulos ajon jälkeen oli 1.05 mg/l.Sunnuntaina 04 aikoihin Otsolassa vt 7:llä oli henkilöauto suistunut tieltä ja kuljettajalle suoritetussa puhalluskoe oli positiivinen alkoholille.Sunnuntaina aamulla klo 04 jälkeen poliisipartio tavoitti ajo-oikeudettoman mieshenkilön autoilemasta Merikadulla ja lisäksi huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.Haminassa Helsingintiellä mieshenkilö mopoili sunnuntai-iltana päihtyneenä ja puhalluskokeen tulos ajon jälkeen oli 1.5 o/oo. Mopedikuskia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.Maanantaina kello 02 aikoihin Sudenkadulla henkilöauton kuljettajalle poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa tuli epäilys, että autolilija olisi mahdollisesti päihtynyt muusta kuin alkoholista. Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.Kotkassa Uittoväylällä murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jumalniemen jäteasemalle. Tekijä otettiin tapahtumapaikalta kiinni.       

Poliisi tavoitti liikenteestä viikonlopun aikana useita autoilijoita, joiden epäilllään olleen liikenteessä päihtyneinä.

Poliisi tavoitti Kotkan, Miehikkälän ja Haminan alueilta normaalin liikennevalvonnan yhteydessä viikonlopunaikana yhteensä kuusi autoilijaa ja yhden mopoilijan, joiden epäillään olleen päihtyneitä alkoholista tai muista päihdyttävistä aineista.

Lauantaina päivällä Ristinkalliontiellä ja Louhenkadulla poliisin suorittamassa tarkastuksessa tuli epäilys, että kuljettajat olivat ajon aikana päihtyneitä huumausaineista. Amfetamiini ja kokaiini olivat huumepikatestissä todetut huumausaineet.

Sunnuntaina puolen yön aikaan Miehikkälässä Taavetintiellä suistui naishenkilön kuljettama henkilöauto tieltä ja asiaa selvitettäessa tuli ilmi, että kuljettaja olisi mahdollisesti päihtynyt alkoholista. Puhalluskokeen tulos ajon jälkeen oli 1.05 mg/l.

Sunnuntaina 04 aikoihin Otsolassa vt 7:llä oli henkilöauto suistunut tieltä ja kuljettajalle suoritetussa puhalluskoe oli positiivinen alkoholille.

Sunnuntaina aamulla klo 04 jälkeen poliisipartio tavoitti ajo-oikeudettoman mieshenkilön autoilemasta Merikadulla ja lisäksi huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Haminassa Helsingintiellä mieshenkilö mopoili sunnuntai-iltana päihtyneenä ja puhalluskokeen tulos ajon jälkeen oli 1.5 o/oo. Mopedikuskia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Maanantaina kello 02 aikoihin Sudenkadulla henkilöauton kuljettajalle poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa tuli epäilys, että autolilija olisi mahdollisesti päihtynyt muusta kuin alkoholista. Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Kotkassa Uittoväylällä murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jumalniemen jäteasemalle. Tekijä otettiin tapahtumapaikalta kiinni.      

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory