Kalajoella epäilty henkirikos

NordenBladet — Oulun poliisi tutkii Kalajoella lauantaina 16.12. illalla tapahtunutta väkivallantekoa.Oulun poliisilaitoksella on tutkittavana Kalajoella lauantaina 16.12.2023 illalla tapahtunut väkivaltainen ryöstö.Rikoksen uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi seuraavana aamuna. Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisi epäilee, että uhri menehtyi ryöstössä käytetyn väkivallan seurauksena. Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa tappona ja törkeänä ryöstönä.Rikoksesta epäilty ja uhri ovat kalajokisia, ja he tunsivat toisensa. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni rikospaikalta yksityisasunnosta. Epäilty on esitutkinnassa tunnustanut pahoinpidelleensä uhria, ja anastaneensa tältä väkivaltaisesti omaisuutta.Epäilty on pidätetty, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Hänellä ei ole rikostaustaa. Poliisi selvittää rikosta ja sen motiivia.Asiasta ei tiedoteta enempää. 

Oulun poliisi tutkii Kalajoella lauantaina 16.12. illalla tapahtunutta väkivallantekoa.

Oulun poliisilaitoksella on tutkittavana Kalajoella lauantaina 16.12.2023 illalla tapahtunut väkivaltainen ryöstö.

Rikoksen uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi seuraavana aamuna. Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisi epäilee, että uhri menehtyi ryöstössä käytetyn väkivallan seurauksena. Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa tappona ja törkeänä ryöstönä.

Rikoksesta epäilty ja uhri ovat kalajokisia, ja he tunsivat toisensa. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni rikospaikalta yksityisasunnosta. Epäilty on esitutkinnassa tunnustanut pahoinpidelleensä uhria, ja anastaneensa tältä väkivaltaisesti omaisuutta.

Epäilty on pidätetty, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Hänellä ei ole rikostaustaa. 

Poliisi selvittää rikosta ja sen motiivia.

Asiasta ei tiedoteta enempää.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory