Poliisi varoittaa jälleen Omaveron nimissä tulevista huijausviesteistä

NordenBladet — Itä-Suomen poliisi on aiemmin kuluvana vuonna tiedottanut tapauksista, joissa asianomistajille on tullut tekstiviesti, joka vaikuttaisi Oma Veron lähettämältä. Viestissä on ollut linkki, johon on täytynyt täyttää verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnusten syöttämisen jälkeen tunnukset ovat päätynyt rikollisten käsiin ja asianomistajat ovat hetken kuluttua huomanneet pankkitiliensä tyhjentyneen.Poliisin tietoon on tullut edelleen vastaavia tapauksia, joten pyydetään tarkkuutta siihen, mihin verkkopankkitunnuksia syötetään. Verkkopankkitunnuksia ei tule syöttää minkäänlaisiin linkkeihin.

Itä-Suomen poliisi on aiemmin kuluvana vuonna tiedottanut tapauksista, joissa asianomistajille on tullut tekstiviesti, joka vaikuttaisi Oma Veron lähettämältä. Viestissä on ollut linkki, johon on täytynyt täyttää verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnusten syöttämisen jälkeen tunnukset ovat päätynyt rikollisten käsiin ja asianomistajat ovat hetken kuluttua huomanneet pankkitiliensä tyhjentyneen.

Poliisin tietoon on tullut edelleen vastaavia tapauksia, joten pyydetään tarkkuutta siihen, mihin verkkopankkitunnuksia syötetään. Verkkopankkitunnuksia ei tule syöttää minkäänlaisiin linkkeihin.

Jos kuitenkin tunnukset ovat ehtineet joutua vääriin käsiin, tulisi välittömästi soittaa oman pankin korttien sulkunumeroon (esim. 020333). Numerosta saa suljettua myös verkkopankkitunnukset.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory