Lapissa valmistaudutaan joulunviettoon

NordenBladet — Rovanimellä ja Torniossa jäi kiinni päihtyneitä autoilijoita ja moottoripyöräilijä.Lapin alueella aletaan valmistautua joulunviettoon

Rovanimellä ja Torniossa jäi kiinni päihtyneitä autoilijoita ja moottoripyöräilijä.

Lapin alueella aletaan valmistautua joulunviettoon

Lapin alueella ihmiset ovat olleet viikonlopun aikana vielä paljon liikkeellä, viettäen mm. pikkujouluja.
Viikonlopun aika pikkujouluineen on poliisin näkökulmasta sujunut pääosin varsin rauhallisesti, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

 

Rattijuopumuksia Rovaniemellä ja Torniossa

Lauantai-iltana poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Rovaniemellä Jäämerentiellä henkilö kuljettaa moottoripyörää varsin epävakaasti. Poliisi tavoitti moottoripyörän ja sen kuljettajan. Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, mikä antoi positiivisen tuloksen. Lisäksi kävi ilmi, että kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, koska hänen epäillään syyllistyneen vastaavaan tekoon lähiaikoina. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisipartiota vastaan tuli 17.12.2023 noin kello 01.00 Torniossa Ruonantiellä henkilöauto, joka poliisin nähdessään lähti kiihdyttämään voimakkaasti, mutta luopui pian pakenemisesta. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 31 -vuotias mies, jolle suoritettu puhalluskoe osoitti tuloksen 0,54 mg/l ja huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehen hallusta takavarikoitiin huumausaineeksi luikiteltavia lääkkeitä, joihin tällä ei ollut voimassa olevaa reseptiä. Mies on määrätty jo aiemmin ajokieltoon. Tämä oli hänelle ensimmäinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Mies määrättiin uudelleen väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Noin kolme tuntia myöhemmin poliisipartio pysäytti Tornion keskustassa Hallituskadulla henkilöauton kuljettajan ajokunnontarkastamiseksi. Kuljettajaksi osoittautui 23 -vuotias nainen, joka puhalsi nollat, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory