Hämeessä ajo-oikeudettomia liikenteessä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vilkas vuorokausi ja tehtäviä kertyi yhteensä 261 kappaletta.

Hämeen poliisilla oli vilkas vuorokausi ja tehtäviä kertyi yhteensä 261 kappaletta.

Hämeenlinnassa lauantai aamuna partio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti alle kolmekymmentä vuotias nainen. Naisella ei ollut ajo-oikeutta ja hänellä oli kymmenen aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Lahdessa Hollolankadulla sunnuntai yönä partio mittasi henkilöautolle nopeudeksi 88 km/h, sallitun nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Autoa kuljettanut alle kolmekymmentä vuotias mies oli lisäksi ajokiellossa ja tämä oli miehen seitsemäs kulkuneuvon kuljettaminen vuoden sisällä. Mies kuulusteltiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lahdessa Nastolassa sunnuntai yönä noin kolmekymmentävuotias mies oli ajanut henkilöautonsa penkkaan. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.34 mg/l. Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Orimattilan keskustassa sunnuntai yönä partio pysäytti pakettiauton, jota kuljetti noin viisikymmentä vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.70 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory