Poliisi selvittää kahta erillistä perjantaina alkuillasta Turun kauppatorilla tapahtunutta pahoinpitelyä

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisin vastaanotti noin perjantai-iltana noin kello 18.20 hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan kolme henkilöä tappelee Turun Kauppatorilla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle henkilöt olivat rauhoittuneet. Asianosaisten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa ja asiassa on aloitettu esitutkinta, jossa tutkittavani rikosnimikkeinä ovat epäilty näpistys ja pahoinpitely.Yksi kiinniotto

Lounais-Suomen poliisin vastaanotti noin perjantai-iltana noin kello 18.20 hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan kolme henkilöä tappelee Turun Kauppatorilla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle henkilöt olivat rauhoittuneet. Asianosaisten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa ja asiassa on aloitettu esitutkinta, jossa tutkittavani rikosnimikkeinä ovat epäilty näpistys ja pahoinpitely.

Yksi kiinniotto

Noin kello 20.45 hätäkeskukseen ilmoitettiin jälleen useiden henkilöiden välisestä tappelusta Turun Kauppatorin edustalla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle tilanne saatiin nopeasti rahoitettua. Tapahtumapaikalla saadun selvityksen perusteella tekijän epäillään kohdistaneen väkivaltaa kahteen eri henkilöön. Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni rikoksesta epäillyn asemassa ja hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Tapauksilla ei tiettävästi yhteyttä toisiinsa

Perjantai alkuillasta tapahtuneilla teoilla ei toistaiseksi epäillä olevan yhteyttä toisiinsa. Poliisi toivoo, että väkivaltaista materiaalia sisältäviä videoita ei jaeta sosiaalisessa mediassa. Videot saattavat liittyä käynnissä oleviin esitutkintoihin ja tapauksiin, jotka ovat siirtyneet jo syyteharkintaan. Poliisi pyytää hienotunteisuutta uhreja kohtaan ja toivoo, että videoita ei jaeta eikä niille anneta näkyvyyttä.

Tapahtumista mahdollisesti kuvatuilla videotallenteilla saattaa olla merkitystä rikoksen selvittämisessä. Henkilöitä, joilla on hallussaan itse kuvattuja videotallenteita tapahtumista, pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory