Törkeä rattijuopumus Lieksan Kolilla.

NordenBladet — Rattijuopumuksia Lieksan Kolilla, Outokummussa ja Joensuussa. Kiteellä autolla sivuluisussa risteyksen yli. Joensuun Enossa humalainen varas anasti alkosta 21 pulloa.Lieksassa, Ylä-Kolintiellä, vanhan hotelli Kolin suunnasta tullut, henkilöautoa kuljettanut mies menetti autonsa hallinnan ja suistui tieltä penkkaan perjantaina noin kello 14. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hän puhalsi 2,57 o/oo. Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena, liikenteen vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Rattijuopumuksia Lieksan Kolilla, Outokummussa ja Joensuussa. Kiteellä autolla sivuluisussa risteyksen yli. Joensuun Enossa humalainen varas anasti alkosta 21 pulloa.

Lieksassa, Ylä-Kolintiellä, vanhan hotelli Kolin suunnasta tullut, henkilöautoa kuljettanut mies menetti autonsa hallinnan ja suistui tieltä penkkaan perjantaina noin kello 14. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hän puhalsi 2,57 o/oo. Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena, liikenteen vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

 

Kiteellä, jäisellä, lumisella ja erittäin liukkaalla Pokentiellä, mieshenkilö ajoi henkilöautolla tasa-arvoisen Kanttorintien risteyksen yli sivuluisussa perjantaina noin kello 20. Kyseisessä risteyksessä on erittäin huono näkyvyys muun muassa siksi, että risteykseen tullaan niin ylä- kuin alamäkeen ja risteyksessä on näkemäesteenä kasvillisuutta ja lumipenkka.

Poliisi määräsi miehen ajokieltoon ja tutkii tapausta törkeänä liikenteen vaarantamisena.

 

Mies kuljetti henkilöautoa Outokummussa Kuopiontiellä (Valtatie 9) 70 km/h rajoitusalueella 97 km/h perjantaina noin kello 22. Kuljettaja oli ajokiellossa, hän puhalsi 0 o/oo, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Tapausta tutkitaan Rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

 

Joensuussa Patapurontiellä, mies kuljetti henkilöautoa ja puhalsi alkometriin 2,03 o/oo lauantaina noin kello puoli kuuden aikaan. Poliisi otti miehen kiinni ja tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena.

 

Erittäin vahvasti päihtynyt mies oli käyttäytynyt häiritsevästi Joensuun Enon Alkon edessä ja myöhemmin sisällä Alkon myymälässä lauantaina hieman ennen sulkemisaikaa. Myymälässä henkilökunta oli mennyt turvaan takahuoneeseen, jolloin mies oli kerännyt alkoholijuomia kahteen ostoskoriin yhteensä 21 kappaletta ja kantanut ne ulos myymälästä. Poliisi otti miehen kiinni Alkon pihalta, anastetut alkoholit on saatu ehjinä takaisin, anastetun alkoholin arvo oli hieman yli 700 euroa. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory