Riihimäen Jokikylästä ei löytynyt räjähteitä

NordenBladet — Raivaamistoiminta Riihimäen Jokikylän alueella on päättynyt ja alueen rakentaminen voidaan aloittaa turvallisesti.Puolustusvoimat on tehnyt raivaamistoimia mahdollisten sodanaikaisten räjähteiden varalta Riihimäen Jokikylän alueella tämän viikon ajan. Maanantaina alkaneet työt saatiin torstaina päätökseen ja alueella on turvallista aloittaa esirakentaminen. Aiemmin tehdyn maaperän tutkimuksen perusteella havaitut kohteet eivät olleet räjähteitä vaan metalliromua ja vanhoja talojen rakenteita. Alueen eristys on purettu ja siellä voi liikkua normaalisti. –    Haluamme kuitenkin  muistuttaa, että jos kansalaiset havaitsevat missä tahansa esineitä tai kohteita, joiden voisi olettaa olevan sodanaikaisia räjähteitä tai mahdollisesti muita räjähteitä, tulee niistä aina ilmoittaa viranomaisille. Paras tapa on soittaa suoraan hätäkeskuksen numeroon 112. Koskaan ei pidä itse mennä tutkimaan tällaisia löytöjä, ohjeistaa raivaamisenjohtaja, kapteeni Pasi Suvitie Panssariprikaatista. Riihimäen Jokikylään on kaavailtu asuntomessuja vuodelle 2027 ja alueen esirakentaminen on pian käynnistymässä. Koska alue oli sodan aikana pommitusten kohteena, Hämeen poliisilaitos, Puolustusvoimat ja Riihimäen kaupunki yhdessä päättivät, että kohde on parasta tarkastaa ennen rakentamisen aloittamista. 

Raivaamistoiminta Riihimäen Jokikylän alueella on päättynyt ja alueen rakentaminen voidaan aloittaa turvallisesti.

Puolustusvoimat on tehnyt raivaamistoimia mahdollisten sodanaikaisten räjähteiden varalta Riihimäen Jokikylän alueella tämän viikon ajan. Maanantaina alkaneet työt saatiin torstaina päätökseen ja alueella on turvallista aloittaa esirakentaminen. Aiemmin tehdyn maaperän tutkimuksen perusteella havaitut kohteet eivät olleet räjähteitä vaan metalliromua ja vanhoja talojen rakenteita. Alueen eristys on purettu ja siellä voi liikkua normaalisti. 

–    Haluamme kuitenkin  muistuttaa, että jos kansalaiset havaitsevat missä tahansa esineitä tai kohteita, joiden voisi olettaa olevan sodanaikaisia räjähteitä tai mahdollisesti muita räjähteitä, tulee niistä aina ilmoittaa viranomaisille. Paras tapa on soittaa suoraan hätäkeskuksen numeroon 112. Koskaan ei pidä itse mennä tutkimaan tällaisia löytöjä, ohjeistaa raivaamisenjohtaja, kapteeni Pasi Suvitie Panssariprikaatista. 

Riihimäen Jokikylään on kaavailtu asuntomessuja vuodelle 2027 ja alueen esirakentaminen on pian käynnistymässä. Koska alue oli sodan aikana pommitusten kohteena, Hämeen poliisilaitos, Puolustusvoimat ja Riihimäen kaupunki yhdessä päättivät, että kohde on parasta tarkastaa ennen rakentamisen aloittamista. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory