Poliisi tutkii Kampin ampumistapausta tapon yrityksenä – molempia osapuolia esitetään vangittavaksi perjantaina

NordenBladet — Helsingin poliisi jatkaa maanantaina tapahtuneen epäillyn väkivaltarikoksen tutkintaa. Ampumisen epäiltyä ja asianomistajaa esitetään vangittavaksi.Ampumisesta epäiltyä 16-vuotiasta poikaa esitetään vangittavaksi todennäköisin syin tapon yrityksestä, huumausainerikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta epäiltynä. 19-vuotiasta ampumisen asianomistajaa puolestaan esitetään vangittavaksi todennäköisin syin törkeän ryöstön yrityksestä ja huumausainerikoksesta epäiltynä.Tapauksen rikosnimikkeet voivat edelleen muuttua esitutkinnan aikana.Helsingin poliisi sai maanantai-iltana 11. joulukuuta ilmoituksen, jonka mukaan henkilö oli ampunut aseella Kampissa. Ilmoitus tehtiin noin kello 20.45.Tämänhetkisten tietojen perusteella poliisi epäilee, että epäilty ampui asianomistajaa elokuvateatterin lähettyvillä. Asianomistaja ei loukkaantunut ampumisessa.– Meillä on tietoa tapahtumien kulusta ja alustavasti myös motiivista. Molempia henkilöitä on kuulusteltu, ja he ovat kertoneet omat versionsa tilanteesta. Esitutkinta on vasta alussa, joten toistaiseksi väkivallanteosta ja sen taustoista pystytään kertomaan tämän verran, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala.Molemmilla ampumisen osapuolilla on rikostaustaa, ja 16-vuotias on ollut epäiltynä vakavista väkivaltarikoksista.Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa esimerkiksi perehtymällä videovalvontatallenteisiin ja tekemällä kuulusteluita.Tapauksesta tiedotetaan seuraavan kerran, kun esitutkinta on valmistumassa.      

Helsingin poliisi jatkaa maanantaina tapahtuneen epäillyn väkivaltarikoksen tutkintaa. Ampumisen epäiltyä ja asianomistajaa esitetään vangittavaksi.

Ampumisesta epäiltyä 16-vuotiasta poikaa esitetään vangittavaksi todennäköisin syin tapon yrityksestä, huumausainerikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta epäiltynä. 19-vuotiasta ampumisen asianomistajaa puolestaan esitetään vangittavaksi todennäköisin syin törkeän ryöstön yrityksestä ja huumausainerikoksesta epäiltynä.

Tapauksen rikosnimikkeet voivat edelleen muuttua esitutkinnan aikana.

Helsingin poliisi sai maanantai-iltana 11. joulukuuta ilmoituksen, jonka mukaan henkilö oli ampunut aseella Kampissa. Ilmoitus tehtiin noin kello 20.45.

Tämänhetkisten tietojen perusteella poliisi epäilee, että epäilty ampui asianomistajaa elokuvateatterin lähettyvillä. Asianomistaja ei loukkaantunut ampumisessa.

– Meillä on tietoa tapahtumien kulusta ja alustavasti myös motiivista. Molempia henkilöitä on kuulusteltu, ja he ovat kertoneet omat versionsa tilanteesta. Esitutkinta on vasta alussa, joten toistaiseksi väkivallanteosta ja sen taustoista pystytään kertomaan tämän verran, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala.

Molemmilla ampumisen osapuolilla on rikostaustaa, ja 16-vuotias on ollut epäiltynä vakavista väkivaltarikoksista.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa esimerkiksi perehtymällä videovalvontatallenteisiin ja tekemällä kuulusteluita.

Tapauksesta tiedotetaan seuraavan kerran, kun esitutkinta on valmistumassa.

 

 

 

 

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory