Kahden rekan välinen liikenneonnettomuus katkaisi liikenteen Kirkkonummella

NordenBladet — Kirkkonummella tapahtui keskiviikkona 13.12. noin kello 12.30 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kaksi rekkaa. Onnettomuus katkaisi liikenteen Kehä 3:n ja Masalan liittymän kohdalla usean tunnin ajaksi.Toinen rekoista ajautui onnettomuuden seurauksena ojaan, ja toinen jäi ajoväylälle. Poliisi ohjasi niin lännen kuin idän suunnista tullutta liikennettä vaihtoehtoisille reiteille sillä aikaa, kun rekkojen nostamiseen vaadittu kalusto saatiin onnettomuuspaikalle. Kuljettajat eivät loukkaantuneet onnettomuudessa vakavasti.− Onnettomuuden syy selviää, kun tapauksen esitutkinta etenee. Tällä hetkellä rikosnimikkeenä on törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kertoo yleisjohtaja, komisario Tomi Partti.Länsi-Uudellamaalla on satanut viimeisen vuorokauden aikana runsaasti lunta, ja ajo-olosuhteet ovat monin paikoin olleet huonot. Etenkin eilen tiistaina alueella tapahtui lukuisia pienempiä liikenneonnettomuuksia. 

Kirkkonummella tapahtui keskiviikkona 13.12. noin kello 12.30 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kaksi rekkaa. Onnettomuus katkaisi liikenteen Kehä 3:n ja Masalan liittymän kohdalla usean tunnin ajaksi.

Toinen rekoista ajautui onnettomuuden seurauksena ojaan, ja toinen jäi ajoväylälle. Poliisi ohjasi niin lännen kuin idän suunnista tullutta liikennettä vaihtoehtoisille reiteille sillä aikaa, kun rekkojen nostamiseen vaadittu kalusto saatiin onnettomuuspaikalle. Kuljettajat eivät loukkaantuneet onnettomuudessa vakavasti.

− Onnettomuuden syy selviää, kun tapauksen esitutkinta etenee. Tällä hetkellä rikosnimikkeenä on törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kertoo yleisjohtaja, komisario Tomi Partti.

Länsi-Uudellamaalla on satanut viimeisen vuorokauden aikana runsaasti lunta, ja ajo-olosuhteet ovat monin paikoin olleet huonot. Etenkin eilen tiistaina alueella tapahtui lukuisia pienempiä liikenneonnettomuuksia. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory