Kangasalla myydään ammuttu hirvenvasa tarjouskaupalla

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisilaitos myy epäillyn metsästysrikoksen yhteydessä takavarikoidun hirvenvasan sähköpostitarjouskaupalla. Tarjouksia otetaan vastaan 14.12.2023 kello 8.00 saakka.Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa 9.12.2023 Kangasalla tapahtunut epäilty metsästysrikos.  Poliisi on takavarikoinut asiassa urospuolisen hirvenvasan. Vasa on ammuttu. Hirvenvasa on arviolta 6 kuukauden ikäinen. Sitä ei ole punnittu, eikä varmaa tietoa luodin osumakohdasta ole.Hirvi on nyljetty ja se on säilytyksessä paikallisen metsästysseuran tiloissa.Hirvi myydään korkeimman tarjouksen esittäneelle. Sitovan tarjouksen voi lähettää sähköpostiin kangasala.sisa-suomi@poliisi.fi otsikolla “Hirvenvasan tarjouskauppa”. Tarjouksen voi lähettää 14.12.2023 klo 8.00 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita tarjouksia ei huomioida. Tarjouksen pitää sisältää puhelinnumero, josta tarjouksen jättäjän tavoittaa.Korkeimman tarjouksen jättäneeseen otetaan yhteyttä 14.12.2023 klo 10 mennessä. Mikäli henkilö ei vastaa poliisin yhteydenottoon klo 11 mennessä, hirvi myydään toiseksi korkeimman tarjouksen jättäneelle. Tarjouskaupan voittaja sitoutuu noutamaan hirven 14.12.2023 klo 16 mennessä. Maksu suoritetaan käteismaksulla noudon yhteydessä. 

Sisä-Suomen poliisilaitos myy epäillyn metsästysrikoksen yhteydessä takavarikoidun hirvenvasan sähköpostitarjouskaupalla. Tarjouksia otetaan vastaan 14.12.2023 kello 8.00 saakka.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa 9.12.2023 Kangasalla tapahtunut epäilty metsästysrikos.  Poliisi on takavarikoinut asiassa urospuolisen hirvenvasan. Vasa on ammuttu. Hirvenvasa on arviolta 6 kuukauden ikäinen. Sitä ei ole punnittu, eikä varmaa tietoa luodin osumakohdasta ole.

Hirvi on nyljetty ja se on säilytyksessä paikallisen metsästysseuran tiloissa.
Hirvi myydään korkeimman tarjouksen esittäneelle. Sitovan tarjouksen voi lähettää sähköpostiin kangasala.sisa-suomi@poliisi.fi otsikolla “Hirvenvasan tarjouskauppa”. Tarjouksen voi lähettää 14.12.2023 klo 8.00 mennessä. Tämän jälkeen saapuneita tarjouksia ei huomioida. Tarjouksen pitää sisältää puhelinnumero, josta tarjouksen jättäjän tavoittaa.

Korkeimman tarjouksen jättäneeseen otetaan yhteyttä 14.12.2023 klo 10 mennessä. Mikäli henkilö ei vastaa poliisin yhteydenottoon klo 11 mennessä, hirvi myydään toiseksi korkeimman tarjouksen jättäneelle. 

Tarjouskaupan voittaja sitoutuu noutamaan hirven 14.12.2023 klo 16 mennessä. Maksu suoritetaan käteismaksulla noudon yhteydessä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory