Liikenneonnettomuuksia Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Liperissä Sarvikummuntiellä sattui sunnuntaina puolen päivän jälkeen henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari. Kaksi henkilöautoa kolaroi Joensuussa Kuopiontien ja Kajaanintien risteyksessä.Henkilöauton ja pakettiauton törmäys sattui, kun pakettiauton kuljettaja jarrutti alamäessä, jolloin hänen autonsa ajautui tien vasemmalle puolelle ja vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauto suistui törmäyksen voimasta ojaan. Tie oli lumisateen jäljiltä auraamaton ja liukas.

Liperissä Sarvikummuntiellä sattui sunnuntaina puolen päivän jälkeen henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari. Kaksi henkilöautoa kolaroi Joensuussa Kuopiontien ja Kajaanintien risteyksessä.

Henkilöauton ja pakettiauton törmäys sattui, kun pakettiauton kuljettaja jarrutti alamäessä, jolloin hänen autonsa ajautui tien vasemmalle puolelle ja vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauto suistui törmäyksen voimasta ojaan. Tie oli lumisateen jäljiltä auraamaton ja liukas.

Pakettiauton kuljettaja oli autossaan yksin. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Ensihoito tarkasti osallisten vammat. Ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Toinen kolari sattui liittymässä, jossa noustaan Kuopiontieltä Kajaanintielle Kuopion suunnasta. Kolmekaistaisella ryhmittymisalueella oikealla, keskustan suuntaan viitoitetulla kaistalla ollut kuljettaja oli yllättäen vaihtanut kaistaa keskimmäiselle, kaistalle. Keskimmäisellä kaistalla suoraan menossa olleen ajoneuvon kuljettaja ei ehtinyt väistää ja törmäsi tämän vasempaan takakulmaan.

Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja. Molemmat ajoneuvot pystyivät jatkamaan matkaansa. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory