Poliisi pyytää edelleen vihjeitä marraskuussa kadonneesta Matilaisesta

NordenBladet — Hämeen poliisi on aiemmin tiedottanut Heinolassa 4.11.2023 kadonneesta Jani Matilaisesta (43). Matilainen on edelleen kateissa ja poliisi pyytää edelleen havaintoja ja vihjeitä hänen katoamiseensa liittyen.Viimeisin havainto Matilaisesta on Heinolan ABC-huoltamon parkkipaikalta aamuyöllä 4.11.2023 noin klo 04.30, jolloin Matilainen jätti autonsa ABC:n parkkialueelle ja poistui alueelta jalkaisin kohti Vuohkalliontietä. Poliisi on suorittanut alueen katoamispaikan lähimaastossa koirien avulla etsintää. Etsintä ei ole tuottanut tulosta. Mikäli jollain on havaintoja 4.11.2023 aamuyöllä klo 04.30 jälkeen Heinolan Vuohkallion alueen lähistöllä tai esimerkiksi Heinolan kaupungista kirkonkylään johtavalta Kirkonkyläntieltä jalkaisin liikkuvasta Matilaisen tuntomerkkeihin sopivasta miehestä, pyydetään havainnoista ilmoittamaan Hämeen poliisin vihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fiMatilaisella oli kadotessaan päällään huomiota herättävä takki. Takin selässä ja kyljissä on visuaalisesti hyvin erottuvat neonkeltaiset raidat.  Matilaisen kuvat ohessa. 

Hämeen poliisi on aiemmin tiedottanut Heinolassa 4.11.2023 kadonneesta Jani Matilaisesta (43). Matilainen on edelleen kateissa ja poliisi pyytää edelleen havaintoja ja vihjeitä hänen katoamiseensa liittyen.

Viimeisin havainto Matilaisesta on Heinolan ABC-huoltamon parkkipaikalta aamuyöllä 4.11.2023 noin klo 04.30, jolloin Matilainen jätti autonsa ABC:n parkkialueelle ja poistui alueelta jalkaisin kohti Vuohkalliontietä. Poliisi on suorittanut alueen katoamispaikan lähimaastossa koirien avulla etsintää. Etsintä ei ole tuottanut tulosta. 

Mikäli jollain on havaintoja 4.11.2023 aamuyöllä klo 04.30 jälkeen Heinolan Vuohkallion alueen lähistöllä tai esimerkiksi Heinolan kaupungista kirkonkylään johtavalta Kirkonkyläntieltä jalkaisin liikkuvasta Matilaisen tuntomerkkeihin sopivasta miehestä, pyydetään havainnoista ilmoittamaan Hämeen poliisin vihjepuhelimeen 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi

Matilaisella oli kadotessaan päällään huomiota herättävä takki. Takin selässä ja kyljissä on visuaalisesti hyvin erottuvat neonkeltaiset raidat.  Matilaisen kuvat ohessa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory