Rattijuoppoja liikkeellä viikonloppuna

NordenBladet — Pohjois-Karjalan alueelta kirjattiin viikonlopun aikana useita rikosilmoituksia rattijuopumuksista.2,42 promillen kuljettaja MarjalassaPoliisipartio tapasi liikenteestä Joensuussa Kuopiontiellä myöhään perjantai-iltana päihtyneen henkilöauton kuljettajan joka puhalsi alkometriin 2,42 promille lukemat.Auton mutkittelevasta ajotavasta oli sivullinen ilmoittanut hätäkeskukseen. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Ajosta ei aiheutunut vahinkoja sivullisille. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisia karkuun LieksassaPoliisipartion yritettyä pysäyttää lauantai aamuna henkilöautoa Lieksan taajama-alueella, lähti ajoneuvo pakenemaan poliisia huomattavaa ylinopeutta. Takaa-ajon aikana poliispartio mittasi taajamanopeuksissa 40 km/h rajoituksella 105 km/h nopeuden sekä maantienopeuksissa 120 km/h nopeuden, rajoituksen ollessa 80km/h. Takaa-ajo kesti pidemmän aikaa ja pakoreitti kulki myös kevyenliikenteen väylillä ja altisti siten sivullisiakin vaaraan. Pakomatka päättyi siihen kun pakenevan auton kuljettaja suistui tieltä Heinäsuontiellä. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja hän puhalsi poliisin alkometriin 0,54 promillea. Poliisi pyytää koiraansa ulkoiluttanutta ja takaa-ajon vuoksi tieltä väistynyttä henkilön ilmoittamaan tietonsa poliisille. Myös muita tapauksen vuoksi mahdollisesti vaaraan altistuneita pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisille. p. 0295415320 ja 0295415455, s-posti: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Pohjois-Karjalan alueelta kirjattiin viikonlopun aikana useita rikosilmoituksia rattijuopumuksista.

2,42 promillen kuljettaja Marjalassa

Poliisipartio tapasi liikenteestä Joensuussa Kuopiontiellä myöhään perjantai-iltana päihtyneen henkilöauton kuljettajan joka puhalsi alkometriin 2,42 promille lukemat.

Auton mutkittelevasta ajotavasta oli sivullinen ilmoittanut hätäkeskukseen. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Ajosta ei aiheutunut vahinkoja sivullisille. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Poliisia karkuun Lieksassa

Poliisipartion yritettyä pysäyttää lauantai aamuna henkilöautoa Lieksan taajama-alueella, lähti ajoneuvo pakenemaan poliisia huomattavaa ylinopeutta. Takaa-ajon aikana poliispartio mittasi taajamanopeuksissa 40 km/h rajoituksella 105 km/h nopeuden sekä maantienopeuksissa 120 km/h nopeuden, rajoituksen ollessa 80km/h. Takaa-ajo kesti pidemmän aikaa ja pakoreitti kulki myös kevyenliikenteen väylillä ja altisti siten sivullisiakin vaaraan. Pakomatka päättyi siihen kun pakenevan auton kuljettaja suistui tieltä Heinäsuontiellä. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja hän puhalsi poliisin alkometriin 0,54 promillea. Poliisi pyytää koiraansa ulkoiluttanutta ja takaa-ajon vuoksi tieltä väistynyttä henkilön ilmoittamaan tietonsa poliisille. 

Myös muita tapauksen vuoksi mahdollisesti vaaraan altistuneita pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisille. p. 0295415320 ja 0295415455, s-posti: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory